کد خبر: ۳۹۰۷۴۴
۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۰
0
معاونت علمی اعلام کرد در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، ۲۵ درصد از کل شرکت‌های فعال در حوزه صنعت گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی را به خود اختصاص داده‌اند.

تنها ۲۵درصد بنگاه‌های فعال در حوزه گیاهان دارویی دانش‌بنیان هستند

چند سالی است که حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی به‌صورت جدی مورد اقبال شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور قرار گرفته است و باتوجه‌به حمایت‌هایی که ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در راستای جذب سرمایه، توسعه بازار و صادرات برای این‌گونه شرکت‌ها در نظر گرفته، نرخ ورود نخبگان علمی کشور به این صنعت رو به افزایش است.

در کنار این اقدامات و حمایت‌ها؛ قانون جهش تولید دانش‌بنیان نیز یکی از قوانینی است که به‌صورت جدی ورود موثر نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان به صنایع مختلف را تسهیل می‌کند. بر همین اساس و با کمک همین ریل‌گذاری‌ها امروز بیش از ۸۰۰ شرکت با ماهیت‌های مختلف در زنجیره ارزش صنعت گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی فعال هستند.

این شرکت‌ها محصولات و تولیداتی دارند که می‌توانند به بازار‌های بین‌المللی نیز صادر کنند؛ اما در حال حاضر درصد بالایی از فروش محصولات در این حوزه را خام فروشی تشکیل می‌دهد. این اتفاق مانع از خلق ثروت از صنعت گیاهان دارویی و کسب سهم درست و واقعی ایران از بازار بین‌المللی شود.

فناوران ایرانی برای خلق ثروت و ارزش افزوده از این صنعت کهن باید نسبت به فروش محصولات فرآوری شده در قالب دارو، اسانس، عطر، افزودنی‌ها و... اقدام کنند و با ورود مؤثر و گسترده نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از آن‌ها این دستاورد‌ها زودتر به دست خواهد آمد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: