April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى غدیر خبرداد؛
کد خبر: ۳۹۲۸۰۷
۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۵:۰۰
0
مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى غدیر گفت: به رغم برخی برداشت‌های غلط که از بند ج تبصره ۸ لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شده است قرار نیست نرخ کود اوره برای کشاورزان تغییری داشته باشد.

نرخ کود کشاورزی برای مصرف کننده تغییری نخواهد کرد

به دنبال مطرح شدن احتمال حذف بند ج تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۲ دولت مبنی بر فروش کود اوره مورد نیاز کشور از طریق بورس در کمیسیون تلفیق نگرانی بسیاری برای تولید کنندگان این محصول فراهم شده است.

معاون امورزراعی وزارت جهاد کشاورزی و همچنین سخنگوی کمیسیون تلفیق علت احتمال حذف این بند را نگرانی از بابت افزایش نرخ کود مورد نیاز کشاورزان عنوان کرده اند.

مازیار حسینى مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى غدیر در رابطه با تبعات حذف این بند به ایلنا گفت: در خصوص مطالب مطرح شده که احتمالاً باعث رای به حذف لایحه دولت در بند ج تبصره ۸ (عرضه اوره در بورس کالا) در کمیسیون تلفیق شده دو موضوع قریب به این مضمون مطرح است؛ یکی اینکه کشاورزان خرده پا هستند و توان خرید عمده از بورس را ندارند و دیگری افزایش قیمت اوره باعث خسارت به کشاورزان می‌شود.

وى در پاسخ به این استدلال‌ها خاطرنشان کرد: اساسا قرار نیست کشاورز بصورت مستقیم از بورس خرید کند بلکه سازمان خدمات حمایتی کشاورزی این مسئولیت را برعهده خواهد داشت که به مقدار نیاز (واقعی) از بورس اوره را تهیه و بین کشاورزان مطابق با رویه جاری خود توزیع نماید.

حسینى تاکید کرد: برمبناى آنچه در بودجه پیشنهاد شده تغییری در قیمت تحویلی به کشاورز نخواهیم داشت بلکه سازمان خدمات حمایتى کشاورزى با هر قیمتی که صلاح می‌دانند می‌توانند اوره را به کشاورز تحویل دهند.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى غدیر بیان‌کرد: تنها تغییر در ماخذ دریافت کننده مابه التفاوت قیمت بورس و قیمت تحویلی به کشاورز است که به صورت مستقیم به خود سازمان خدمات حمایتی کشاورزی داده خواهد شد و بدین شکل مکانیزم پیچیده و غیر اجرایی فعلی که در قالب مصوبه هییت محترم وزیران در سال ۹۸ آمده اصلاح میگردد.

وى افزود: قطعاً این تصمیم هم باعث صرفه جویی در مصرف و واقعی کردن میزان آن خواهد شد.

حسینی یادآور شد: همچنین رانت و فسادی که در حال حاضر در این موضوع وجود دارد را تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند و قطعاً به نفع کشور و کشاورز واقعی خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: