April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۹۱۴۶
۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
0
ماهواره‌ها به ویژه ماهواره استارلینک، در حال ایجاد بحران برای دانشمندان علوم فضایی در مطالعه جهان هستند.

بحران آفرینی ماهواره‌ها در راه مطالعه جهان توسط دانشمندان

هزاران ماهواره را می‌توان در شب در حال چرخش به دور کره زمین دید که بسیاری از آن‌ها برای بهبود نحوه ارتباط ما در زمین وجود دارند، اما می‌توانند برای مطالعه کیهان مشکلاتی ایجاد کنند.

دانشمندانی که در اعماق فضا جست‌وجو می‌کنند، ابراز نگرانی کرده‌اند که این ماهواره‌ها به توانایی آن‌ها برای مطالعه جهان تعرض می‌کنند. آن‌ها همچنین نگران این هستند که مقررات با افزایش فعالیت در فضا هماهنگ نباشد.

آن‌ها اعلام کردند که این می‌تواند عواقب فاجعه باری برای سیستم‌هایی مانند مخابرات و سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) که به ماهواره‌ها متکی هستند، به دنبال داشته باشند.

برای اولین بار، تحقیقات نشان داده است که Starlink Telecommunications Constellation، که بخشی از برنامه SpaceX ایلان ماسک است، در کار آن‌ها دخالت می‌کند.

در مطالعه‌ای که در مجله Astronomy & Astrophysics منتشر شد، دانشمندان از یک تلسکوپ قدرتمند در هلند برای رصد ۶۸ ماهواره اسپیس ایکس و تشخیص انتشار گاز‌های گلخانه‌ای از ماهواره‌هایی که خارج از محدوده فضا هستند، استفاده کردند.

فدریکو دی فرونو، یکی از مدیران مرکز حفاظت از آسمان‌های تاریک و آرام اتحادیه بین‌المللی نجوم و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: این کشف با توجه به تعداد روزافزون ماهواره‌هایی که به دور آسمان می‌چرخند، قابل توجه است.

دکتر دی فرونو گفت: دلیلی که این موضوع بسیار با اهمیت می‌کند، تعداد ماهواره‌های در حال چرخش در فضا است.

منبع: الیوم السابع

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: