May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۰۴۱۰
۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
0
گوگل یک سرویس جدید بر مبنای هوش مصنوعی اضافه کرده که می‌تواند دستور زبان جملات را بررسی و آن‌ها را اصلاح کند.

هوش مصنوعی گوگل، ایرادات قواعدی زبان را اصلاح می‌کند

گوگل یک جست‌وجوگرِ دستور زبانِ جدید مبتنی بر هوش مصنوعی را در موتور جست‌وجوی خود اضافه کرده است که یک ویژگی جدید برای بزرگترین موتور جست‌وجو دنیا محسوب می‌شود. طبق اعلام گوگل، ویژگی بررسی دستور زبان از «سیستم‌های هوش مصنوعی» برای تجزیه و تحلیل زبان استفاده می‌کند و می‌تواند «بررسی کند که آیا یک عبارت یا جمله به شیوه‌ای درست از نظر گرامری نوشته شده است و اگر درست نیست، چگونه آن را تصحیح کند».

این ویژگی جدید جست‌وجوی گوگل، یکی از چندین ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که گوگل امسال ارائه کرده است. مدتی قبل، گوگل یک جست‌وجوی آزمایشی مبتنی بر هوش مصنوعی به نام Search Generative Experience را راه‌اندازی کرد که می‌توانست اطلاعات چند منبع را بررسی کرده و نتایج را به صورت خلاصه ارائه دهد. گوگل همچنین چت ربات هوش مصنوعی خود را با نام Bard راه اندازی کرده است.

گوگل، همراه با مایکروسافت و تقریباً هر شرکت بزرگ فعالی در حوزه فناوری، به سرعت ابزار‌ها و محصولات جدید هوش مصنوعی را گسترش داده است. در حالی که چنین ابزار‌هایی پتانسیل زیادی برای کمک به افراد در انجام کار‌های کوچک و بزرگ دارند، نگرانی‌هایی در مورد از دست دادن شغل افراد مطرح شده است. همچنین گسترش سیستم‌های هوش مصنوعیِ پیشرفته، نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر این سیستم‌ها بر جامعه به وجود آورده است.

البته در حال حاضر، گوگل هشدار داده که پاسخ‌های این ابزار ممکن است ۱۰۰٪ دقیق نباشد. همچنین بررسی عبارات و نکات جزئی در جملات برای این سیستم سخت است و فعلا فقط می‌تواند جست‌وجو‌هایی به زبان انگلیسی را بررسی کند.

چگونه می‌توانیم از این سیستم استفاده کنیم؟

برای استفاده، کافی است جمله یا عبارتی را که می‌خواهید بررسی شود، در نوار جست‌وجو تایپ کنید و عبارت «grammar check» یا «check grammar» را بعد از آن اضافه کنید. افزودن این عبارات به انتهای جست‌وجو، این ویژگی را برای شما فعال می‌کند.

گوگل

Google هر مشکلی را در جمله برجسته می‌کند و زیر آن خط می‌کشد. اگر مشکلی وجود نداشته باشد، یک علامت تیک سبز ظاهر می‌شود تا به شما این موضوع را اطلاع دهد. این سرویس جدید گوگل، دقت صددرصدی ندارد و جملات طولانی و پیچیده را با دقت کمتری بررسی می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: