April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۲۰۱۳
۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
0
عضو هیات مدیره و دبیر سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران گفت:مجریان ساختمان باید به سمت صنعتی سازی حرکت کرده و با بهره مندی از فناوری‌های نوین به سازندگان در این بخش کمک کنند.

استفاده از فناوری‌های نوین در پروژه های ساختمانی ضروری است

امیدرضا ریاحی عضو هیات مدیره و دبیر سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران گفت: حضور سازندگان ذی صلاح، ایمنی و کیفیت ساختمان را بالا می‌برد و در حال حاضر سه روش ساخت در مقررات ملی ساختمان در نظر گرفته شده است، اما در کشور روش پیمان مدیریت با خدمات ناکامل رایج شده که این امر منجر به ناراضی‌هایی شده که باید هم روش پیمان مدیریت در حوزه‌های اداری، مالی، فنی و اجرایی تکمیل و هم از سایر روش‌ها اجرایی پیمانکاری بهره گرفته شود.

به گفته عضو هیات مدیره و دبیر سازمان نظام مهندسی استان تهران تا زمانی که به مهندسان حقیقی فرصت فعالیت داده نشود، این حوزه تقویت نخواهد شد. شرکت‌های مجری و سازندگان با حضور مهندسان توانمند، رشد پیدا خواهند کرد.

او گفت: مجریان ساختمان باید به سمت صنعتی سازی حرکت کنند و پرورش نیرو‌های مختلف در این خصوص داشته باشند، بهره مندی از فناوری‌های نوین از مصالح گرفته تا تجهیزات و رویکرد‌های جدید مدیریتی کمک موثری به سازندگان خواهد کرد.

ریاحی با بیان اینکه زمانی که از کیفیت، سرعت و مدیریت صحبت می‌شود نباید از رشته مدیریت ساخت غافل شد افزود: در تمام آیین نامه‌های تشخیص صلاحیت سازندگان در دنیا به ایمنی، HSE و خصوصا مبحث انرژی توجه ویژه شده است، همچنین بحث تلفیق خدمات اعم از طرح و ساخت باید در نظر گرفته شود.

وی افزود: از ابلاغ مبحث دوم مقررات ملی ساختمان، ۱۸ سال گذشته، ولی هنوز صلاحیت طرح و ساخت اجرایی نشده است و باید به همپوشانی دادن به خدمات و فعالیت‌ها اهمیت دهیم.

عضو هیات مدیره و دبیر سازمان نظام مهندسی استان تهران افزود: ارائه خدمات پس از ساخت و بازدید دوره‌ای از ساختمان‌ها هم باید به عنوان یک خدمت جدید توسط سازندگان مدنظر قرار گیرد. فعالیت تولیدکنندگان و سازندگان باید تلفیق شود؛ برای بقا در میان شرکت‌های متعدد ساختمانی، ملزم به ایجاد مزیت‌های رقابتی هستیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: