May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۴۹۴۴
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
0
در هجدهمین دوره همایش مدیریت سبز، شرکت سایپا از سوی جامعه مدیریت سبز جهانی، موفق به دریافت دو گواهینامه بین‌المللی "رد پای آب" و "مسئولیت اجتماعی سبز" شد.

شرکت سایپا دو گواهينامه بین‌المللی مديريت سبز اخذ کرد

در هجدهمین دوره همایش مدیریت سبز، موضوعات مهم زیست محیطی که شامل محاسبه ردپای کربن، محاسبه ردپای آب، ارزیابی چرخه حیات و مدیریت منابع انسانی با رویکرد سبز و توسعه پایدار در مجموعه‌های دولتی و خصوصی، مطرح و سرفصل‌های عنوان شده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

انجمن مدیریت سبز ایران با همکاری شرکای بین‌المللی خود مجموعه سمینار تخصصی متمرکز بر فرایند‌های مدیریتی صنایع ایرانی را، با هدف کاهش آلودگی زیست محیطی که همسو با مسئولیت‌های اقتصادی، طراحی و برنامه‌ریزی کرده است.

در این راستا در هجدهمین دوره همایش مدیریت سبز، شرکت سایپا از سوی جامعه مدیریت سبز جهانی، موفق به دریافت دو گواهینامه بین‌المللی "رد پای آب" و "مسئولیت اجتماعی سبز" شد. هدف از ارائه این گواهینامه‌ها شناسائی و تشویق پروژه‌های سبز است که در مسیر اهداف جهانی محیط زیست جاری شده‌اند. به پروژه‌هایی عنوان "پروژه‌های سبز" اطلاق می‌شود که ضمن کاهش هزینه‌های تولید بواسطه مصرف‌بهینه منابع منجربه کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی شده باشند.

بر این اساس باید عنوان کرد که دانش سبز به دانشی اطلاق می‌شود که فرضیات و نظریه‌های خود را مبتنی بر عبور از تعارض بین رشد اقتصادی و بحران محیط زیست، تبیین می‌کند. در همین راستا دانش سبز در چارچوب نظام مدیریت سازمانی به معنای این است که دانش مدیریت، فصل مشترک اقتصاد و محیط زیست است. از آنجا که هر اقدام اقتصادی به مصرف منابع و هر آلودگی زیست محیطی نیز به مصرف منابع در سازمان وابسته است، دانش سبز در پی شناسایی شاخص و معیار‌هایی است که نظام مدیریتی سازمان بتواند با مدیریت منابع، ضمن صیانت از رشد اقتصادی، میزان تولید آلودگی‌های زیست محیطی که همواره بواسطه مصرف منابع است، تحت کنترل درآورد.

از همین رو اتخاذ رویکرد‌های نوین در مدیریت سازمان‌ها، با هدف صیانت از ارزش آفرینی پایدار در مواجه با چالش‌های محیط زیستی اقتصادی و اجتماعی، اجتناب ناپذیر شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: