May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از غرفه سایپا در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو مطرح کرد:
کد خبر: ۴۰۴۹۵۲
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰
0
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: گروه خودروسازی سایپا طی ۲۲ ماه گذشته به سمت تولید و واردات خودروهای برقی و هیبریدی رفته است و قطعا تداوم این موضوع باعث کاهش آلودگی هوا خواهد شد.

گروه خودروسازی سایپا به سمت تولید خودروهای برقی و هیبریدی رفته است

داریوش گل علی‌زاده در بازدید از غرفه گروه خودروسازی سایپا در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو با بیان اینکه این مجموعه به سمت تولید خودرو‌های برقی و هیبریدی رفته و تداوم این امر به کاهش آلودگی هوا کمک قابل توجهی خواهد کرد، اظهارداشت: از خودروسازان می‌خواهیم که به سمت تولید خودرو‌های کم مصرف‌تر بروند تا میزان مصرف سوخت کاهشی شود. در نیمه اول سال جاری میزان مصرف سوخت کشور ۱۱۶ میلیون لیتر بوده است لذا با ارتقای فناوری خودروها، میزان مصرف سوخت کاهش پیدا می‌کند.

او با تاکید بر اینکه گروه سایپا در کاهش مصرف سوخت خودرو‌ها اقدامات مناسبی انجام داده و امیدواریم با استفاده از توان و دانش بومی کشور تولید انبوه خودرو‌های برقی و هیبریدی را آغاز کند، گفت: گروه خودروسازی سایپا همواره سعی کرده که مطابق استاندارد‌های آلایندگی مورد نظر سازمان حفاظت محیط زیست، محصولات خود را ارائه کند.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با وجود تحریم‌های مغرضانه و ظالمانه از خودروسازان انتظار داریم که با استفاده از ظرفیت نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان، خودرو‌های برقی و هیبریدی با کیفیت تولید و انتظارات به حق مردم را برآورده کنند.

او در خصوص اقدامات برقی‌سازی محصولات گروه سایپا در ۲۲ ماه اخیر، خاطرنشان کرد: گروه سایپا در حوزه تولید و واردات خودرو‌های برقی، اقدامات مناسبی انجام داده است و امیدواریم این موضوع تداوم داشته باشد و همچنین سیاست‌گذاران زیرساخت‌های مورد نیاز این بخش را تامین کنند.

گل علی‌زاده افزود: اگر بتوانیم برق مورد نیاز خودرو‌های برقی را از انرژی‌های تجدید‌پذیر تامین کنیم، مشکل آلودگی هوا کم خواهد شد؛ استفاده از نیروگاه‌های فسیلی و حرارتی، آلودگی را از نقاط شهری به نقاط دیگر انتقال می‌دهد.

او تصریح کرد: انتظار است برای رسیدن به حمل‌و‌نقل پاک، حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی (تاکسی‌ها و اتوبوس‌های شهری) به سمت برقی‌شدن پیش برود تا مشکل ذرات ناخالص در هوا که باعث آلودگی هوا می‌شود، کاهش پیدا کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: