May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
در حاشیه سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی متالورژی (ایران متافو) انجام شد؛
کد خبر: ۴۰۵۳۸۰
۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
0
بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی (ایران متافو) که از تاریخ ۳ آذرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شد؛ فردا به کار خود پایان خواهد داد و در سومین روز آن تفاهم‌نامه‌ چهارجانبه برای توسعه فناوری‌های هوشمندسازی معادن مس امضا شد.

امضای تفاهم‌‎نامه چهارجانبه برای توسعه فناوری‌های هوشمندسازی معادن مس

در این نمایشگاه شرکت‌های صنعتی داخلی و بین‌المللی، محصولات، قابلیت‌های فنی و نوآوری‌های خود را عرضه کرده و فرصت همکاری با سایر دست‌اندرکاران صنعت را خواهند داشت.

 

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متالوژی (ایران متافو) با محوریت فولاد، صنایع معدنی، فلزات غیرآهنی، مس، آلومینیوم، روی، ریخته‌گری، قالب‌سازی، ماشین‌کاری، آهنگری، نسوزها، گروه‌های صنعتی و عملیات حرارتی و با حضور فعالان این حوزه از ایران و ۲۱ کشور خارجی و همچنین با حضور ۴۶۰ شرکت داخلی، نزدیک به ۷۰ شرکت دانش‌بنیان و ۸۸ شرکت خارجی، برگزار شده است.

 

در این نمایشگاه 150 برند خارجی از ۲۱ کشور از جمله ترکیه، آلمان، ایتالیا، سوئیس، چین، اسپانیا، انگلیس، فرانسه، هنگ‌کنگ، هند، روسیه، تایوان، کره جنوبی، جمهوری چک، امارات، اسلوونی، آفریقای جنوبی، مالزی، اتریش، ژاپن و ایالات متحده در این نمایشگاه حضور یافتند.

 

هوشمندسازی معادن مس با امضای تفاهمنامه چهارجانبه

 

امروز در حاشیه سومین روز از برگزاری این نمایشگاه، تفاهم‌نامه‌ی چهارجانبه میان وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایمیدرو و شرکت ملی صنایع مس ایران برای توسعه فناوری‌های هوشمندسازی معادن مس امضا شد.

 

گفتنیست اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و به‌منظور هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوری‌های وابسته با تمرکز بر سیستم پایش و گسیل ناوگان بارگیری و باربری معادن مس و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، از اهداف امضای این تفاهمنامه بوده است.

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در ایران در حوزه هوشمندسازی معدن، عقب‌ماندگی‌هایی داریم، بنابراین باید ابتدا محدودیت‌ها و نیازها را شناسایی کرده و براساس آن برنامه عملیاتی تعریف کنیم.

 

بیشتر بخوانید:

"ایران کانمین 2023" آغاز به‌کار کرد

امیر خرمی‌شاد  وی ادامه داد: در مجموع سالانه حدود ۳۰۰ میلیون تن عملیات معدن‌کاری در حوزه مس انجام می‌شود که این رقم، حدود ۲۵ درصد از کل عملیات معدنکاری کشور را شامل می‌شود و با توجه به طرح‌های توسعه‌ای، این حجم از عملیات به بیش از ۷۰۰ میلیون تن در سال خواهد رسید.

 

گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: