April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۴۸۰
۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۰
0
فضانوردان زمانی که در خارج از زمین بیمار می‌شوند، می‌توانند راه‌های متفاوتی را دنبال کنند.

پروژه‌های نوآورانه برای زمانی که فضانوردان در خارج از زمین بیمار می‌شوند

حضور در فضا خطرات زیادی را به همراه دارد، به ویژه آن که انجام امور پزشکی در فضا دشوار است و مشکلات شامل تاخیر در ارتباطات بین زمین و فضانوردان برای مدت چند ثانیه یا چند دقیقه، بسته به مسافتی است که آن‌ها طی می‌کنند. همچنین بازگشت اضطراری از فضا روزها، هفته‌ها یا ماه‌ها طول می‌کشد.

اخیراً تعدادی پروژه نوآورانه برای حل این بحران پیشنهاد شده اند:

• مرکز اختراع و نوآوری جراحی: یک سیستم رباتیک مستقل است که قادر به معاینه و تشخیص در نقطه مراقبت است و در صورت نیاز می‌تواند از راه دور یا بدون دخالت انسانی کار کند.

• برنامه IndigenousTech.ai: یک نرم افزار مستقل مبتنی بر هوش مصنوعی و یک دستگاه تصویربرداری است که می‌تواند برای نظارت از راه دور و تشخیص بیماری‌های پوستی، تحت نظارت از راه دور متخصص پوست، به گوشی هوشمند متصل شود.

• پلتفرم SieVRt Cardiac: این برنامه یک پلتفرم واقعیت توسعه یافته برای رادیولوژی از راه دور، تشخیص و نظارت بر بیماری‌های قلبی عروقی است.

• دستگاه Neurosantys: دستگاه پوشیدنی Nurvesta تشخیص و تصحیح از راه دور اختلالات عصبی و حسی ناشی از افزایش سن، جراحات، بیماری‌ها و قرار گرفتن در معرض محیط‌های ریزگرانشی را امکان پذیر می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: