April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۵۰۸
۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
0
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان از تخصیص بودجه 1000 میلیارد تومانی توسط این شرکت از محل سرمایه گذاری خطرپزیر شرکتی برای حمایت و رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان در حوزه صنعت فولاد خبر داد.

بودجه 1000 میلیارد تومانی فولاد مبارکه اصفهان برای حمایت از شرکت های دانش بنیان

محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در گفتگو با خبرنگار پول نیوز در بیستمین نمایشگاه بین المللی متالورژی ایران "ایران متافو" گفت: ما توانستیم به دانش بهره‌برداری در سطح قابل‌قبولی دست پیدا کنیم و علتش هم این است که امروز ما علی‌رغم محدودیت‌های برق، گاز، آب و چالش هایی که در حوزه حمل‌ونقل و مواد اولیه و ... داریم اما توانسته ایم در یک صنعت مادر مثل فولاد مبارکه، با ۱۰۰ درصد ظرفیت‌ به تولید بپردازیم و ادامه دهیم.

 

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در ادامه افزود: ما توانستیم به مدد تحریم‌ها علاوه بر دانش بهره‌برداری، به دانش بومی‌سازی تجهیزات و قطعات این صنعت و صنایع وابسته در زنجیره تولید دست پیدا کنیم و امروز بالای ۹۰ درصد بومی‌سازی در قطعات و تجهیزات را شاهد هستیم.

 

طیب نیا گفت: در نهضتی که این دهه باید دنبال کنیم نگاهمان باید به آینده باشد. در حقیقت باید به سمت نوآوری و فناوری های جدید و کسب دانش و ارزش‌افزوده حرکت کنیم. رقابت‌های جدید در آینده در این مهمل شکل می‌گیرد و ما در کشور باید خودمان را برای آینده آماده کنیم. منظور از آینده این است که بیاییم روی تکنولوژی‌های جدید کار کنیم، روی خلق ارزش‌افزوده از طریق تکنولوژی‌های جدید کار کنیم و حوزه نوآوری. این موضوعی است که مجموعه‌هایی مانند فولاد مبارکه به‌عنوان پیشران صنعت کشور الان روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنند.

 

وی در ادامه افزود: از سال گذشته  CVC ( سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی) فولاد مبارکه با سرمایه اولیه هزار میلیارد تومان شکل گرفته و این کار شروع شده است. امروز از بین ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان هسته فناور و هسته‌هایی که از نخبگان کشور شکل گرفته بود در ۲۶ مجموعه دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری هدفمندی شکل گرفته و بالغ بر ۸۶۰ همت سرمایه‌گذاری در این حوزه در شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده است. هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص‌داده‌شده به این حوزه و ما امیدواریم بتوانیم گام‌های بلندی با حمایت‌هایی که می‌شود در این حوزه برداریم.

 

 

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در ادامه گفت:  ۵ محور اصلی را انتخاب کردیم به‌عنوان صنعت فولاد در حوزه آب، انرژی و اقتصاد چرخشی و حوزه محصولات جدید، در حوزه تأمین تجهیزات و قطعات و مواد مصرفی و اینها محورهایی است کار را شروع کردیم و فراوری معادن کم‌عیار هم پنجمین محوری است که ما از شرکت‌های مختلف دعوت به همکاری کردیم و داریم کار می‌کنیم. کار بعدی ما ایجاد کنسرسیوم‌هایی است از بین این شرکت‌ها که توانیم این توسعه تکنولوژی را رقم بزنیم.

 

طیب نیا در پایان با بیان اینکه هر کدام از این شرکت‌ها الان در یک رسته فعالیتی خاص دارند کار می‌کنند، افزود: کار بعدی ما که از الان شروع می‌شود این است که کنسرسیوم‌هایی از شرکت‌های دانش‌بنیان شکل بدهیم و مجموعه اینها در کنار هم بتوانند پایلوت پلن‌های جدید، کارهای جدید و در حقیقت توسعه دانش را رقم بزنند.

 

بیشتر بخوانید: عرض اندام فولاد مبارکه در خودکفایی

 

تبریک وزیر صمت به فولاد مبارکه

عباس علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت 5 آذرماه در جمع خبرنگاران در حاشیه آیین امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی در خانه فناوری و نوآوری ایران در رابطه با اقدامات مهم فولاد مبارکه اصفهان در حمایت از شرکت های دانش بنیان گفته است: اتصال شرکت‌های دانش بنیان و صنایع بزرگ رقم خورد و فقط در حد سخنرانی و صحبت نماند، در این راستا ۲۱ قرارداد امضا شد که می‌تواند پیشرفت چشمگیری را از مسیر خلق دانش و فناوری رقم بزند و این اتفاق بزرگ را به فولاد مبارکه و شرکت ملی صنایع مس ایران تبریک می‌گویم.

 

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی "ایران متافو" با حضور شرکت‌های مختلف در زمینه های فولاد، صنایع معدنی، فلزات غیر آهنی (مس، آلومينيوم، روی و...)، ریخته گری، قالب سازی، ماشین کاری، آهنگری، نسوزها، کوره‌های صنعتی و عملیات حرارتی، از 3 الی 6 آذر ماه در تهران در حال برگزاری است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: