May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۵۸۹
۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
0
مدیرعامل بانک توسعه تعاون از برنامه بانک برای حمایت از ارزآوری و ارزش‌آفرینی واحدهای تولیدی خبر داد.

برنامه بانک توسعه تعاون برای حمایت از ارزآوری و ارزش‌آفرینی واحدهای تولیدی

وجود بازو‌های اقتصادی، چون بانک‌ها نیز برای تولید بسیار اهمیت دارد. باوجود شرایط اقتصادی کشور همچنان بانک‌ها نقش مهمی در رشد صنعت دارند. در کشور‌های پیشرفته ازنظر اقتصادی، زمانی که بیکاری افزایش پیدا می‌کند، سود مرتبط با دادن تسهیلات برای طرح‌های تولیدی کاهش داده می‌شود که این امر خود باعث افزایش اشتغال خواهد شد. هر کشوری تولید بالایی داشته باشد موفق‌تر خواهد بود که به‌ هرتقدیر بانک‌ها در این خصوص نقش مهمی دارند و باید به شرایطی برسیم که نقدینگی به‌صورت مستقیم وارد مسیر تولید و توسعه صنعت شود. اگر بانک و صنعت‌گر و تولیدکننده در کنار هم قرار گیرند شاهد شرایط مطلوبی خواهیم بود.

 

صنایع با نگاه اقتصادی با انواع ریسک‌ها روبرو هستند و مدیران باید تدابیری اتخاذ نمایند تا بتوانند از ریسک‌ها دور شوند. با تأکید بر این که منابع بانک‌ها با حداقل ریسک به صورت مستمر در اختیار تولیدات قرار بگیرد، صنعت بانک‌ها با خمایت از تولیدات می‌تواند با اعتباری جبران شده و بانک‌ها را از ریسک خارج کرده و بدین ترتیب قدرت وام‌دهی بانک‌ها را افزایش دهد. همچنین توقف و یا کم‌کاری هر تولیدات می‌تواند موجب ایجاد زنجیریه کم‌کاری در بخش‌های دیگری شود.


اگر اقتصاد مقاومتی را اقتصادی بدانیم که در برابر تکانه‌های خارجی و داخلی مقاومت می‌کند و سطح بالایی از اشتغال را در کشور پوشش می‌دهد، بر دانش فنی و تکنولوژی استوار است و بر نهاد‌های مردمی تکیه داشته و از طرف نهاد‌های مردمی حمایت می‌شود، این اقتصاد، اقتصادی است که شکننده نیست و اقتصادی است که فجایع طبیعی و حوادثی که در جامعه رخ می‌دهد، نمی‌تواند در آن تأثیر زیادی بگذارد.

برنامه بانک توسعه تعاون برای حمایت از ارزآوری و ارزش‌آفرینی واحدهای تولیدی

محمد شیخ‌حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: واحد‌های تولیدی که به عنوان برند در سطح اقتصاد ملی و بین‌الملل مطرح هستند به دلیل خوشنام بودن می‌توانند ارزش افزوده و اشتغال را در مقیاس مناسبی ارتقا دهند.

وی افزود: چنانچه برند و واحد تولیدی بتواند طرح توجیه فنی و اقتصادی را ارائه دهد، بانک توسعه تعاون به عنوان بانک عامل صندوق توسعه ملی می‌تواند به صورت موردی امکان پرداخت تسهیلات ارزی را برای واحد‌های تولیدی فراهم نماید.

شیخ‌حسینی تاکید نمود: استفاده از تسهیلات ارزی علاوه بر توجیه فنی و اقتصادی، میزان مناسب ارزآوری طرح‌های تولیدی را نیز باید به‌همراه داشته باشد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه با مدیران شرکت «یک و یک» گفت: برند‌های معتبر از سرمایه‌های اقتصاد کشور هستند، برند‌های معتبر می‌توانند با حضور در بازار‌های بین‌المللی و جهانی ارزآوری مناسبی را ایجاد نمایند، امکان استفاده از تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک توسعه تعاون برای این شرکت‌ها در راستای نوسازی ماشین آلات و فراهم سازی ارتقای صادرات محصولات فراهم است.

این مقام بانکی خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون مطابق رویکرد‌های نوین تامین مالی امکان صدور اوراق مرابحه را با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه در اختیار دارد که شرکت یک و یک از این قابلیت می‌تواند برای سرمایه در گردش بهره ببرد.

شیخ‌حسینی طی نشست با مدیران طرح در حال احداث مجتمع درمانگاهی ارم سلامت تچرا گفت: بانک توسعه تعاون همواره پرداخت تسهیلات را به بخش‌های واقعی اقتصاد اختصاص داده است.

وی افزود: بانک توسعه تعاون با پرداخت تسهیلات به طرح‌های ارزش‌آفرین موجبات اشتغال و ارزش افزوده را در مناطق کشور فراهم می‌آورد، این طرح در صورت تکمیل به مرکزی مهم برای ارتقای سلامت و درمان منطقه تبدیل می‌شود و موقعیت و امکانات مناسب مجتمع مزیتی برای شیراز به عنوان قطب مهم پزشکی کشور است.

در این نشست‌ها و بازدید‌ها سید باقر فتاحی رییس هیات‌مدیره، کریم میرزاخانی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی، محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، احمد محمدی مدیر امور اعتباری، سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست، صیاد رحمانپور مدیر امور استان‌ها و شعب، رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی، حمید نوبهار مشاور مدیرعامل، امیر حسین موسوی مدیر امور حقوقی، مصیب کرمی مدیر امور بین‌الملل، غلامرضا کافی‌زاده مدیر شعب استان فارس، سید علی میرفخرایی رییس اداره کل روابط عمومی و حسین سرین رییس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار حضور داشتند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: