کد خبر: ۴۰۶۶۷۳
۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
0
هوش مصنوعی مولد نیز مانند هر پیشرفت شاخص فناورانه دیگری، خطرات جدیدی را برای کسب و کارها به همراه دارد.

الزامات واکنش کسب‌وکار‌ها در برابر تهدیدات هوش مصنوعی

توسعه قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد در ماه‌های اخیر، خیره‌کننده بوده و جایگاه آن را از حوزه فعالیت گروه‌های متخصصان به صدر برنامه‌های مدیران اجرایی غول‌های فناوری ارتقا داده است. در چنین شرایطی، بیش از دو سوم شرکت‌های فعال در حوزه فناوری، قصد دارند، سرمایه‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی را طی سه سال آینده افزایش دهند. بی‌شک هوش مصنوعی مولد نیز مانند هر پیشرفت شاخص فناورانه دیگری، خطرات جدیدی را به همراه دارد و حتی می‌تواند، تهدیدات موجود را تشدید کند.

شرکت مک‌کینزی، اخیراً طی یک نظرسنجی با عنوان «وضعیت هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۳: سال انتشار هوش مصنوعی مولد»، به بررسی تأثیرات شگرف این فناوری نوظهور بر صنایع و نیروی کار پرداخته است. بر اساس این نظرسنجی، تعداد کمی از شرکت‌ها برای استفاده گسترده از نسل هوش مصنوعی یا خطرات تجاری که ممکن است این ابزار‌ها به همراه داشته باشند، کاملا آماده هستند.

کارشناسان مک‌کینزی نحوه واکنش شرکت‌ها به چالش‌های فزاینده هوش مصنوعی را به سه دسته تقسیم می‌کنند: شرکت‌هایی که دست به ممنوعیت استفاده از این فناوری زده‌اند؛ شرکت‌هایی که به انتظار نشسته و شعار هر چه پیش آید خوش آید را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند؛ مدیرانی که مترصد اتخاذ یک استراتژی مدون هستند.

مک کینزی اخیراً ۱۰ ویژگی اساسی هوش مصنوعی مسئول را منتشر کرده که عبارت است از:

۱️. دقیق و قابل اعتماد
۲️. پاسخگو و شفاف
۳️. منصفانه و انسان محور
۴️. ایمن و اخلاقی
۵️. امن و تاب‌آور
۶️. قابل تفسیر و مستند
۷️. حفظ حریم خصوصی و مدیریت داده‌ها
۸️. دقت و نظارت در انتخاب شرکا و ارائه‌دهنده سرویس
۹️. نظارت پیوسته
۱۰. یادگیری و توسعه مستمر

متخصصان معتقدند که سرعت و پیشرفت روزافزون هوش مصنوعی امکان پیش‌بینی درست نیاز‌های مدیریتی آن را سلب کرده است و با افزایش مقیاس و سرعت استفاده مخرب از این فناوری، تعویق مدیریت خطر توسط شرکت‌ها، موجب ندامت عمیق مدیران در آینده خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: