April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۷۲۴۰
۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
0
صدور ۱۰ روزه شناسنامه مالکیت و پلاک تاریخی، تسهیل تردد در معابر عمومی و همچنین معافیت خودروهاي دارای پلاک تاریخی از معاینه فنی، به تصویب رسید.

معافیت از دریافت معاینه فنی برای خودرو‌های دارای پلاک تاریخی

امید شریفی، سخنگوی دبیرخانه کارگروه شناسایی و صیانت از وسیله‌های نقلیه تاریخی گفت: موضوع چگونگی تردد و معافیت از معاینه فنی، همواره از دغدغه‌ها و مشکلات مالکان خودرو‌های دارای پلاک تاریخی بود که با اهتمام و پیگیری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به عنوان دبیرخانه کارگروه شناسایی و صیانت از وسیله‌های نقلیه تاریخی و نماینده وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که خود نیز یکی از اعضای اصلی کارگروه است، همچنین به استناد اصل صد و سی و هشتم قانون اساسی و برای حفظ منافع مالکان با در نظر گرفتن قوانین ملی و بین‌المللی، به تصویب رسیده است.

او در ادامه خاطر نشان کرد: بر این اساس، با مصوبه جدید دولت که در تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد، مالکان وسیله‌های نقلیه دارای پلاک تاریخی با ثبت درخواست در سامانه‌های آنلاین، می‌توانند بدون مشکل در معابر عمومی تردد داشته باشند و همچنین از دریافت معاینه فنی، معاف هستند.

شریفی ادامه داد: امیدواریم اجرای این آیین‌نامه که منجر به تسهیل در تردد، تسریع در روند شناسایی و صیانت و ساماندهی وسیله‌های نقلیه تاریخی می‌شود، موجبات رضایت مالکان خودروها، افزایش تعداد مجموعه‌داران و متولیان موزه‌های خصوصی و برگزاری هرچه بهتر رویداد‌های مرتبط را فراهم بیاورد.

سخنگوی کارگروه اضافه کرد: با تصویب این قانون، صدور موافقت‌نامه هر گونه فعالیت مربوط به خودرو‌های کلاسیک و تاریخی در کشور به عهده کارگروه است و این اقدام قطعاً به ساماندهی و نظام‌مندسازی فعالیت‌های مرتبط با وسیله‌های نقلیه تاریخی و کلاسیک منجر خواهد شد.

او همچنین تصریح کرد: صدور بیمه نامه بدنه و تخصیص کارت سوخت به وسیله‌های نقلیه تاریخی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

کارگروه شناسایی و صیانت از وسیله‌های نقلیه تاریخی متشکل از وزارت خانه‌های کشور، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت و پلیس راهور فراجا و سازمان حفاظت از محیط زیست و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: