کد خبر: ۴۰۷۴۰۷
۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
0
مدیرعامل بانک سینا، با بیان اینکه کاهش هزینه‌های بانک با تمرکز بر بانکداری دیجیتال است گفت: اگر بتوانیم شعب فیزیکی بانک سینا را به حداقل برسانیم و تمامی محصولات و خدمات را از طریق بنکداری دیجیتال ارائه دهیم، می‌توانیم هزینه‌های سربار بانک را کاهش داده و قیمت تمام شده پول را کاهش داده و در مقابل سایر بانک‌ها مزیت رقابتی داشته باشیم.

کاهش هزینه‌های بانک سینا با تمرکز بر بانکداری دیجیتال

نهمین نمایشگاه تراکنش ایران به عنوان یکی از مؤثرترین رویدادهای صنایع مالی، بانکی و پرداخت کشور از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۰ دی‌ماه سال جاری در مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

 

نهمین نمایشگاه تراکنش ایران با رویدادهای جانبی تازه و رویکردی متفاوت در برپایی نشست‌ها آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه در نهمین دوره برگزاری خود "تاب‌آوری و نوآوری" را موضوع محوری خود قرار داده است تا بار دیگر به همراه فناوران و بانکداران ایران و مجموعه‌ای هماهنگ از رویدادها و فعالیت‌ها را با هدف کمک به توسعه اقتصاد ایران ارائه کند.

 

گفتنی است در این رویداد علاوه بر بخش نمایشگاهی شاهد برگزاری رویدادهای متنوعی چون ۳ جشنواره چهره‌های ماندگار سال ١۴٠٢، انتخاب محصولات برتر و جشنواره رساله دکتری، برگزاری ١۶ نشست تخصصی، رونمایی از محصولات جدید، تولد گفتگوهای B2B و... هم‌نظریم خواهیم بود.

 

در نهمین نمایشگاه تراکنش ایران، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا، به اهداف بانک سینا اشاره کرد و گفت: هدف اصلی بانک سینا از ایجاد سرزمین هوشمند، ارتقای سطح بهره‌وری در عملکرد بانک است.

فتحعلی توضیح داد: “اگر بتوانیم شعب فیزیکی بانک سینا را به حداقل برسانیم و تمامی محصولات و خدمات را از طریق بنکداری دیجیتال ارائه دهیم، می‌توانیم هزینه‌های سربار بانک را کاهش داده و قیمت تمام شده پول را کاهش داده و در مقابل سایر بانک‌ها مزیت رقابتی داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: ما اساساً بانک‌ها را داریم گران اداره می‌کنیم. هدف ما این است که با ایجاد یک بستر بانکداری دیجیتال، ارزش آفرینی بهتری برای مشتریان بانک سینا داشته باشیم.

در پایان، مدیرعامل بانک سینا به چشم‌انداز بانک برای سه سال آینده اشاره کرد و اعلام کرد: در طرح عملیاتی، طرح بازاریابی و طرح مالی را دربرنامه پیش رو داریم که بتوانیم ارزش افزوده را برای سهامداران ایجاد کنیم و به منظور دنبال کردن ارزش افزوده برای سایر ذینفعان، از جمله منابع تامین‌کننده و سپرده‌گذاران، و حتی کارکنان، اقدام خواهیم کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: