April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۸۷۹۹
۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
0
بر اساس لیست منتشر شده محبوب ترین ابزارهای هوش مصنوعی چت‌بات Chat GPT در صدر فهرست قرار گرفت.

فهرست محبوب‌ترین ابزار‌های هوش مصنوعی منتشر شد

به نقل از Euronews، در طول سال گذشته و پس از عرضه عمومی «ChatGPT» ابزار‌های هوش مصنوعی بسیاری در دسترس افراد قرار گرفتند؛ اما شواهد حاکی از آن است که چت‌بات مشهور شرکت «OpenAI» همچنان محبوب‌ترین ابزار نزد کاربران است. محققان شرکت «writerbuddy.ai» دریافتند که بیش از ۶۰ درصد از سهم ترافیک ابزار‌های مبتنی بر این فناوری از سپتامبر ۲۰۲۲ تا اوت ۲۰۲۳ با حدود ۱۴ میلیارد بازدید متعلق به چت‌بات رایگان «ChatGPT» است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، همچنین، در مجموع ۲۴ میلیارد بازدید از ابزار‌های هوش مصنوعی وجود داشته است که رشد قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته را نشان می‌دهد. براساس یافته‌های این شرکت، این فناوری میانگین افزایش ترافیک ماهیانه ۲۳۶،۳ میلیون بازدید را تجربه کرده است.

تجزیه و تحلیل متخصصان این شرکت نشان می‌دهد که چت‌بات «Character AI» دومین ابزار محبوب هوش مصنوعی پس از «ChatGPT» است که در بازه زمانی یاد شده حدود ۳،۸ میلیارد بازدید داشته است. از سوی دیگر، این تحقیق اثبات کرد که علاوه‌بر تفاوت‌های جغرافیایی قابل توجه شکاف جنسیتی بزرگی بین افرادی که از ابزار‌های این فناوری استفاده می‌کنند و افرادی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنند، وجود دارد.

بنا بر تحلیل «writerbuddy.ai»، اکثر قریب به اتفاق کاربران ابزار‌های هوش مصنوعی در دوره مورد بررسی مرد بودند. جدیدترین داده‌های مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum) نیز حاکی از آن است که تنها ۲۲ درصد از شاغلان در عرصه هوش مصنوعی در سطح جهان زن هستند.

بر اساس این گزارش، تفاوت زیادی در مبدأ ترافیک ابزار‌های هوش مصنوعی نیز وجود دارد. بخش عمده ترافیک متعلق به ایالات متحده با ۵،۵ میلیارد بازدید بوده است. هند و اتحادیه اروپا نیز در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

ابزار‌های محبوب کاربران عبارت‌اند از:

۱. ChatGPT
۲. Character AI
۳. QuillBot
۴. MidJourney
۵. Hugging Face
۶. Bard
۷. NovelAI
۸. CapCut
۹. JanitorAI
۱۰. Civitai

منبع: زاویه

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: