April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۹۲۴۴
۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
0
نوعی هوش مصنوعی روی کامیپوتر شما پردازش می‌شود و برای اجرای آن به یک پردازشگر گرافیکی RTX سری ۳۰ یا ۴۰ نیاز دارید.

انویدیا هوش مصنوعی Chat with RTX را برای اجرای آفلاین روی کامپیوتر‌ها عرضه کرد

انویدیا نسخه دموی هوش مصنوعی Chat with RTX را عرضه کرد؛ در این دمو می‌توانید یک چت‌بات شخصی‌سازی‌شده روی کامپیوتر خود داشته باشید. این هوش مصنوعی کار‌های مختلفی انجام می‌دهد و روی کامپیوتر شما پردازش می‌شود؛ البته به یک پردازشگر گرافیکی RTX سری ۳۰ یا ۴۰ با حداقل ۸ گیگابایت VRAM نیاز دارید.

براساس گزارش ورج، Chat with RTX می‌تواند کار‌های مختلفی انجام دهد. برای مثال می‌توانید لینک یک ویدیوی یوتوب را برای آن بفرستید و خلاصه‌ای از محتوای ویدیو دریافت کنید؛ البته هنوز این نسخه دمو باگ‌هایی دارد و نباید انتظار داشته باشید با یک هوش مصنوعی بی‌نقص مواجه شوید. به‌نظر می‌رسد این هوش مصنوعی در خلاصه‌کردن مطالب بلند خوب عمل می‌کند و می‌توانید به آن یک متن بلند بدهید و بخواهید که آن را کوتاه‌تر کند.

هوش مصنوعی Chat with RTX انویدیا

اشکال بزرگ Chat with RTX این است که شبیه یک نسخه آزمایشی کدنویسی‌شده اولیه است. برای اجرای این هوش مصنوعی باید یک وب سرور و نمونه پایتون را روی کامپیوتر خود نصب کنید؛ سپس این چت‌بات از مدل‌های Mistral یا Llama ۲ برای جستجوی داده‌ها استفاده می‌کند. این هوش مصنوعی از هسته‌های تنسور انویدیا در پردازشگر گرافیکی RTX برای سرعت‌بخشیدن به درخواست‌های شما بهره می‌برد.

براساس گزارش‌ها، نصب این هوش مصنوعی روی کامپیوتر زمان‌بر خواهد بود. برنامه چت‌بات نیز تقریباً ۴۰ گیگابایت حجم دارد و نمونه پایتون آن حدود ۳ گیگابایت رم اشغال می‌کند. پس از نصب برنامه، از یک مرورگر به Chat with RTX دسترسی پیدا می‌کنید.

یکی دیگر از اشکالات Chat with RTX این است که تاریخچه گفتگوی شما را به یاد نمی‌آورد؛ و نمی‌توانید سؤالات بعدی را براساس سؤالات قبلی طرح کنید. درهرصورت باتمام باگ‌های این هوش مصنوعی، چنین چت‌باتی که روی کامپیوتر پردازش می‌شود، قدمی رو به جلو برای انویدیا محسوب می‌شود.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: