April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۹۹۵۵
۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
0
بانک ملی ایران یک بسته تشویقی را با هدف تقلیل دیون و تسهیل شرایط بازپرداخت بدهی ها برای مشتریان دارای بدهی غیر جاری به اجرا گذاشت.

بازپرداخت معوقات بدهکاران دارای بدهی غیر جاری،تسهیل شد

به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در این بسته تشویقی، تمهیداتی مانند «امهال مطالبات غیر جاری»، «امکان بخشودگی مانده جرائم تاخیر مازاد بر نرخ»، «امکان محاسبه بدهی بر اساس قرارداد‌های اولیه در صورت تسویه به صورت غیر نقدی» و همچنین «امکان تسهیم مبالغ وصولی در تسویه تمامی قرارداد‌های مطالباتی» لحاظ شده است که مشتریان دارای بدهی غیر جاری می‌توانند متناسب با شرایط خود از هر کدام از این سرفصل‌ها جهت تسهیل بازپرداخت، استفاده کنند.

در این طرح امکان بخشودگی مانده جرائم تاخیر مازاد بر نرخ فراهم شده است. بر این اساس صد در صد مانده جرائم تاخیر مازاد بر نرخ معامله هر یک از قرارداد‌هایی راکه اشخاص تا پایان سال جاری نسبت به تسویه نقدی و دفعتا واحده بدهی خود اقدام نمایند، مورد بخشودگی قرار می‌گیرند.

در این طرح همچنین برای امهال مطالبات غیر جاری در صورت بازپرداخت مانده اصل و سود تا سر رسید اولیه تسهیلات حداکثر ظرف مدت ۳ ماه، با توقف محاسبات بدهی وجه التزام تأخیر تادیه دین مترتب بر مطالبات مذکور بدون شناسایی هرگونه سود یا وجه التزام دیگری برای واحد‌های غیر تولیدی به مدت حداکثر ۳۳ ماهه و برای واحد‌های تولیدی حداکثر به مدت ۵۷ ماه تقسیط می‌شود.

محاسبه بدهی بر اساس قرارداد‌های اولیه در صورت تسویه به صورت غیر نقدی (تهاتر) نیز در این طرح پیش بینی شده است. به این ترتیب در صورتی که بدهی مشتری در سال‌های گذشته امهال شده باشد و مشتری قصد تسویه آن از طرق غیرنقدی (تهاتر املاک) را داشته باشد، مطالبات وی براساس قرارداد اولیه و فارغ از امهال‌های صورت پذیرفته، محاسبه و ملاک تسویه دیون قرار خواهد گرفت.

در این طرح امکان تسهیم مبالغ وصولی در تسویه تمامی قرارداد‌های مطالباتی نیز دیده شده است. بر این اساس در قرارداد‌های تسهیلاتی ماقبل ۱۹ مرداد ماه ۱۳۸۸ که دارای شرایط تقدم وصول جرائم تأخیر متعلقه هستند، در صورت به دیون، محاسبات بدهی و واریزی‌ها با تسهیم کلیه مبالغ وصولی مابین اجزاء طلب صورت می‌پذیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: