کد خبر: ۴۱۰۰۲۰
۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
0
فردین بهرام پور معاونت برنامه‌ریزی، مهندسی و تولید شرکت پالایش نفت بندرعباس در گفتگو با مجری کارشناس پول نیوز به تشریح فعالیت‌های فنی، مهندسی و عام‌المنفعه پالایشگاه نفت بندرعباس پرداخت.

معاونت برنامه‌ریزی، مهندسی و تولید قلب تپنده پالایشگاه نفت بندرعباس است (+فیلم)

بهرام پور در ابتدای این گفتگو اظهار داشت: منظور از برنامه‌‎‌ریزی عمدتا برنامه ریزی کلان پالایشگاه، اخذ استانداردها، مدیریت یکپارچه و فعالیت‌هایی از این قبیل است.مهندسی که یک شاخه بسیار مهم در سازمان پالایشگاه نفت بندرعباس است بیشتر مربوط به اجرای پروژه ‌ها است پروژه‌های بزرگی که بعضا می‌توان از آنها به عنوان یک مگا پروژه نام برد مثل پروژه ارتقای کیفیت محصولات سنگین که ما الان مشغول اجرای این پروژه هستیم.

 

وی افزود: توسعه هم به روایتی مربوط می‌شود به همین بحث پروژه چرا پروژه منجر به توسعه پالایشگاه، افزایش محصولات ، افزایش کیفیت محصولات، بالا بردن سطح استاندارد، رعایت الزامات زیست محیطی و از این قبیل موارد است. همکاران ما در پالایشگاه نقطه‌ای رسیده‌اند که باور دارند پالایشگاه متعلق به خودشان است و در هیچ موردی از هیچ تلاشی مضایقه نمی‌کنند تا پالایشگاه به آنچه که لیاقت دارد برسد.

 

 

معاونت برنامه‌ریزی، مهندسی و تولید شرکت پالایش نفت بندرعباس بیمارستان درباره مسئولیت اجتماعی پالایشگاه و احداث بیمارستان کودکان بندرعباس گفت: یک بخش ساختمانی دارد که کار پیچیده‌ای نیست و در مملکت ما بسیاری از ارگان‌ها به آن بلوغ رسیده‌اند که بتوانند یک بخش ساختمانی را به اتمام برسانند. منتهی بخش پیچیده کار بخش موتورخانه و تاسیسات بیمارستانی است که فوق‌العاده حساس و پیچیده است. من در اولین مراجعه‌ای که به بیمارستان داشتم طی جلسه‌ای با پیمانکار پروژه خواستم موانع پیش رو را اعلام کنند تا با کمک دوستان موانع را مرتفع کنیم. 

 

بیشتر بخوانید: استمرار تولید وظیفه اصلی پالایشگاه نفت بندرعباس است (+فیلم)

 

چندین مورد اعلام شد که با کمک مدیرعامل وقت و تیمی که برای پیشبرد کار انتخاب شده بود خوشبختانه حل شدند و پروژه‌ای که 36 درصد افزایش حجم داشت و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از آن دو سال بود را ما نیز در موعد مقرر دوسال آن را به اتمام برسانیم. 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: