April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۰۷۵۱
۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
0
شیائومی چین امروز، سه شنبه (۱۲ مارس) اعلام کرد که تحویل اولین خودروی الکتریکی مدل SU۷ خود را در این ماه آغاز خواهد کرد و در بحبوحه جنگ قیمت‌ها وارد بزرگترین بازار خودروی جهان خواهد شد.

شیائومی وارد بازار خودروهای الکترونیکی شد

به نقل از ایسنا، پس از اینکه این شرکت اعلام کرد فروش خودروهای برقی خود را در ماه جاری آغاز خواهد کرد، سهام شرکت شیائومی بزرگترین جهش روزانه خود را در بیش از یک سال گذشته تجربه کرد.

 

این سازنده گوشی‌های هوشمند، پنجمین شرکت بزرگ چین، در پستی اعلام کرد که ۵۹ فروشگاه در ۲۹ شهر در سراسر کشور دارد که سفارش‌ها را می‌پذیرند و ارائه آن از ۲۸ مارس خواهد بود. سهام شیائومی در معاملات صبحگاهی ۷ درصد افزایش یافت.

 

فروش خودروهای برقی چین در ماه‌های ژانویه تا فوریه ۱۸ درصد افزایش یافت، یعنی رشدی نه چندان دور از رشد ۲۱ درصدی که در کل سال ۲۰۲۳ مشاهده شد. امسال شاهد دور کاهش قیمت‌های بیشتر به رهبری بی‌وای‌دی رهبر بازار برای جلب نظر مصرف‌کنندگان در میان تضعیف تقاضای داخلی بودیم.

 

لی جون، مدیر اجرایی شیائومی در مراسم رونمایی از سدان Speed Ultra ۷ (SU۷) در دسامبر اظهار کرد که شیائومی قصد دارد به یکی از پنج خودروساز برتر جهان تبدیل شود. لی اعلام کرد که این خودرو فناوری سوپر موتور الکتریکی دارد که می‌تواند سرعت‌های شتاب را سریع‌تر از خودروهای الکتریکی تسلا و پورشه ارائه دهد.

 

تحلیلگران اظهار کردند که سیستم عامل مشترک این خودرو با گوشی‌های شیائومی و سایر دستگاه‌های الکترونیکی برای مشتریان فعلی این شرکت جذاب خواهد بود.

 

شیائومی در بحبوحه تقاضای رکودی برای گوشی‌های هوشمند به دنبال تنوع فراتر از کسب‌وکار اصلی خود به سمت خودروهای برقی بوده است. خودروهای این شرکت توسط واحدی از شرکت خودروسازی دولتی گروه بایک در یک کارخانه پکن با ظرفیت سالانه ۲۰۰ هزار خودرو تولید خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: ساخت خودروی پرنده با شش چرخ / قفل آسمان باز می‌شود؟

 

این غول گوشی‌های هوشمند متعهد شده است طی یک دهه ۱۰ میلیارد دلار در خودروها سرمایه‌گذاری کند و یکی از معدود بازیگران جدید در بازار خودروهای برقی چین است که تأیید مقاماتی را که تمایلی به اضافه کردن به مازاد عرضه ندارند، به دست آورده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: