سرپرست امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خبر داد؛
کد خبر: ۴۱۱۳۵۷
۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
0
آل بویه از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی

دکتر محمود آل بویه اظهار کرد: امور اجرایی مرتبط با صدور مجوز‌های ترخیص و مصرف اقلام اساسی در اداره کل و معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز بدون توقف ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی توسط کلیه کارشناسان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها از جمله ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری شده و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعمل‌های مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز صورت می‌گیرد.

منبع: ایفدانا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: