May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۱۵۲۸
۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
0
مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از اولین تولید دستگاه همودیالیز با ظرفیت تولید دو هزار دستگاه در سال برای اولین بار در غرب آسیا خبر داد.

تولید دستگاه همودیالیز برای اولین بار در غرب آسیا توسط فناوران ایرانی

بهروز سبک دست مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: ماشین همودیالیز ۱۰۲۲ ATF پس از انجام تست‌های بالینی و تطبیقی در مقایسه با دستگاه‌های آلمان موفق به دریافت Fresenius و B-Braun تاییدیه‌های لازم از اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات، پزشکی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران شده است و در سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت نشان CE جهت صادرات به اروپا شد.

او افزود: این شرکت اولین تولید کننده دستگاه همودیالیز در ایران و غرب آسیا با ظرفیت تولید ۲۰۰۰ دستگاه در سال است. همچنین در جهت تکمیل زنجیره خدمات خود اقدام به تولید صندلی دیالیز دستگاه تصفیه آب RO مرکزی و دستگاه تصفیه آب RO کرده است.

سبک دست گفت: از مزیت‌های اصلی طراحی و ساخت دستگاه ۱۰۲۲ ATF که موجب امکان گسترش در بازار صادراتی نیز شده است می‌توان به عمق ۹۰ ساخت در داخل کشور استفاده از شبکه بزرگی از تامین کنندگان ایرانی جهت تامین ۲۰۰۰، نوع قطعه این دستگاه صرفه جویی ارزی با تفاوت ۵۰ قیمت کمتر نسبت به رقبای خارجی و بدون دریافت ارز مرجع دولتی و حمایت تعرفه‌ای کالای وارداتی کاهش ۷۵ هزینه‌های مربوط به تعمیرات دستگاه نسبت به رقبای خارجی رسیدن به زمان توقف تعمیرات دستگاه به کمتر از ۲۴ ساعت با پشتیبانی تیم خدمات پس از فروش در سراسر کشور اشاره کرد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: ماژول شیر برقی یکی از اجزای تشکیل دهنده دستگاه همودیالیز ATF ۱۰۲۲ است که وظیفه قطع و وصل جریان محلول دیالیز را در دستگاه بر عهده دارد. این شیر برقی دارای دو نوع است: نوع اول (Normally Open) که در حالت معمول باز است و بعد از اعمال ولتاژ مسیر عبور مایع را بسته و از عبور سیال جلوگیری می‌کند و نوع دوم (Normally Close) که در حالت معمول بسته است و بعد از اعمال ولتاژ مسیر عبور مایع را باز کرده و مایع عبور می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: