April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۴۲۲۳
۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
0
علیرغم محدود شدن خرید هند از تهران توسط واشنگتن، پالایشگاه‌های هند حدود ۴۷۹۵۰۰ بشکه نفت در روز در ۱۹_۲۰۱۸ از ایران خریدند که نسبت به ۴۵۸ هزار بشکه در روز سال قبل افزایش داشت .
پول‌نیوز - هند در سال مالی گذشته حدود 5 درصد نفت بیشتری از ایران وارد کرده است چون شرکتهای هندی پیش از آغاز تحریم‌های آمریکا علیه ایران در نوامبر خرید نفت ایران را افزایش دادند.

واردات نفت هند از ایران 5 درصد افزایش یافت

علیرغم محدود شدن خرید هند از تهران توسط واشنگتن، پالایشگاه‌های هند حدود 479500 بشکه نفت در روز در 19_2018 از ایران خریدند که نسبت به 458 هزار بشکه در روز سال قبل افزایش داشت .

آمریکا در نوامبر تحریم‌هایی علیه ایران وضع کرد ولی یک معافیت 6 ماه به 8 کشور از جمله هند داد که به آنها اجازه واردات مقدار محدودی از نفت ایران را می داد .

هند اجازه داشت روزانه 300 هزار بشکه نفت  تا اوایل ماه مه از ایران بخرد .

در ماه مارس واردات نفت هند از ایران به 405 هزار بشکه در روز رسید یعنی حدود 56 درصد بالاتر از فوریه ، ولی این مقدار حدود 6 درصد کمتر از خرید در همین ماه در سال گذشته بود .

کمبود کشتیها باعث تاخیر در بارگیری برخی محموله ها تا آخر فوریه شد، بنابراین در نهایت دریافت آن ها در مارس انجام شد .

از نوامبر که هند معافیت از تحریم ها را دریافت کرد، فقط شرکت نفت دولتی هند، شرکت بهارات پترولیوم، هیندوستان پترولیوم و پالایشگاه مانگالور از ایران نفت خریده اند .

کل واردات هند از ایران در 19_2018 کمتر از 500 هزار بشکه در روزی بود که ایران امید داشت به دومین مشتری بزرگ خود بعد از چین بفروشد. پالایشگاه‌های هند خرید از ایران را در آوریل و اکتبر 2018 بالا بردند .

در سه ماهه اول 2019، هند حدود 40 درصد نفت کمتری از ایران وارد کرد یعنی حدود 313400 بشکه در روز  .

پالایشگاه‌های هند هنوز سفارشی برای خرید نفت ایران در ماه مه نداده اند چون از تمدید معافیت های واشنگتن اطمینان ندارند .

هند می خواهد به خرید 300 هزار بشکه در روز نفت ایران ادامه دهد .

پالایشگاه ها سفارشاتی برای خرید 8 میلیون بشکه در آوریل داده‌اند ولی با تاخیر محموله‌های ماه مارس، مقادیر بیشتری نفت در بنادر هند در ماه جاری تحویل داده می شود .
منبع: تسنیم
برچسب ها: واردات نفت ، هند ، تحریم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: