April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۷۹۷۷
۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳
0
آمارهای «ریفینیتیو ایکون» نشان میدهد که هند نخستین محموله نفتی خود را از گایانا خریداری کرده که این محموله از سواحل آمریکای جنوبی به مقصد هند خارج شده است.

هند به دنبال منابع جدید نفتی

 

به گزارش پول نیوز، هند پس از اینکه کشورهای اوپک درخواست مقامات این کشور برای عرضه نفت بیشتر را رد کردند به دنبال راههایی برای کاهش وابستگی به نفت خاورمیانه هستند.

هند تلاش می کند تا منابع جدیدی را برای تامین نفت مورد نیاز کشور پیدا کند. آمارهای «ریفینیتیو ایکون» نشان میدهد که هند نخستین محموله نفتی خود را از گایانا خریداری کرده که این محموله از سواحل آمریکای جنوبی به مقصد هند خارج شده است.

طبق برنامه ریزی ها نفتی که هند از گایانا خریداری کرده یک میلیون بشکه است و 8 آوریل به بندر ماندار هند وارد خواهد شد.

گایانا با نام رسمی جمهوری تعاونی گویان کشوری در شمال شرقی آمریکای جنوبی در منطقه کارائیب است. پایتخت آن جورج‌تاون و جمعیت آن در حدود ۷۸۷ هزار نفر است.زبان رسمی این کشور انگلیسی و واحد پول آن دلار گویان است. گایانا از شرق با سورینام، از جنوب با برزیل و از غرب با ونزوئلا و با اقیانوس اطلس هم‌مرز است. گایانا با ۲۱۵,۰۰۰ کیلومتر مربع، بعد از اروگوئه و سورینام کوچکترین کشور آمریکای جنوبی است.

هند سومین کشور بزرگ مصرف کننده نفت در جهان است که 80 درصد نفت مورد نیاز خود را از کشور های منطقه خاورمیانه خریداری می کرد قبل از تحریم های نفتی این کشور عمده ترین مشتری نفتی ایران به حساب می آمد.

بر اساس آمارها سهم هند از نفت اوپک در فاصله آوریل 2020 تا ژانویه 2021 به کمترین میزان تاریخ خود رسیده و به این دلیل هند تلاش می کند تا از کشورهای دیگر نفت خریداری کند. اوایل این ماه کشورهای موسوم به اوپک پلاس تصیمی گرفتند که طرح کاهش تولید نفت را تا ماه آوریل ادامه دهند.

بر اساس طرح کاهش تولید نفت که توسط کشورهای اوپک پلاس اجرایی می شود، عرضه نفت به بازارهای جهانی کاهش یافته تا قیمت نفت افزایش یابد.قیمت نفت از بشکه ای 140 دلار سالهای گذشته به بشکه ای 62 دلار کاهش یافته است. و کشورهای تولید کننده نفت به دنبال افزایش دوباره قیمت هستند.

نخست وزیر هند چندین بار از کشورهای عضو اوپک خواسته تا با عرضه بیشتر قیمت نفت را تعدیل کنند. هند به شدت وابسته به نفت خاورمیانه است.

هند که یکی از مشتریان عمده نفت ایران بود پس از تحریم های نفتی دیگر از ایران نفت خریداری نمی کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: