April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۲۵۱۰
۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
0
امیر هوشنگ عصارزاده، عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون با بیان این که بانک های توسعه ای با حمایت های دولت ها برای نقش آفرینی در بخش های خاصی از اقتصاد ایجاد می شوند، گفت:هم اکنون پنج بانک توسعه ای در ایران فعال هستند و هر یک از آنها اهداف خاصی را برای ارتقای توسعه کشور دنبال می کنند.

بانک های توسعه ای متفاوت از اهداف و ماموریت های بانک های تجاری تاسیس می شوند

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز،   عصارزاده با بیان اینکه بانک های توسعه ای در راستای ماموریتی که برایشان تعریف شده فعالیت می کنند افزود : فعالیت این بانکها بر اعطای تسهیلات حمایتی متمرکز است و کسب سود در اولویت های بعدی این بانکها قرار دارد .

عصارزاده تاکید کرد:معنای این که فعالیت بانک های توسعه ای سود محور نیست ، زیان ده بودن آن نیز نمی تواند باشد بلکه باید به عنوان یک بنگاه اقتصادی از ساختار منسجمی برخوردار باشد و ناکارآمدی در درون آن وجود نداشته باشد.

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در بخشی از سخنان خود به فعالیت های سال های اخیر این بانک توسعه ای پرداخت و گفت:بانک توسعه تعاون در یک روند رو به رشد و یکنواخت بدون افزایش سرمایه و با تکیه بر افزایش سطح کارآمدی وبهره وری و نیروی انسانی توانمند توانسته است به سود نیز در صورت های مالی خود دست یابد.

عصار زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه جامعه هدف بانک تولید کنندگان،کارآفرینان و تعاونگران در سراسر کشور هستند بانک توانسته است در بخش عملکرد توسعه ای نیز فعالیت های خود را به صورت گسترده ای افزایش دهد.

عصارزاده با بیان اینکه استفاده از منابع داخلی بانک و منابع صندوق توسعه ملی که در قالب تسهیلات پایدار اشتغال روستایی وعشایری اعطا شده است افزود: در این راستا توانسته ایم اهداف توسعه ای بانک را محقق کنیم و تسهیلات مناسبی را در راستای ایجاد اشتغال در روستاهای کم برخوردار پرداخت نماییم .

وی در تشریح معنای«تعاون» نیز گفت:همیاری و تلاش برای با هم خوب زیستن وسالم زندگی کردن جزو مفاهیم تعاون است.در تعاون جهانی را جست و جو می کنیم که انسان ها بخشی از لذت خودشان را در لذت دیگران می بینند.

عصارزاده ادامه داد:با جریان یافتن این معنا از تعاون ،رقابت به شکل امروزی کم تر می شود واگر تلاش داریم که اقتصاد تعاون را نهادینه سازیم قبل از آن نیاز داریم تا فرهنگ تعاون را گسترش دهیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: