April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۰۱۳۹
۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
0
هندوانه در آفتاب گرم تابستان، طراوت بخش است، زیرا حاوی آب بسیار زیادی است و همچنین به تعریق و خنک نگه داشتن بدن می‌کند.
برای جلوگیری از گرمازدگی این میوه‌ها را مصرف کنید
دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در فصل تابستان با کمک برخی میوه‌ها می‌توان از گرمازدگی پیشگیری کرد.

زهرا پیله ور با اشاره به اینکه برخی از میوه‌ها به جلوگیری از بیماری گرمازدگی کمک کند، خاطرنشان کرد: خیار بیشتر از آب تشکیل شده است، بنابراین خوردن خیار راهی عالی برای هیدراته نگه داشتن بدن است؛ یک فنجان خیار تکه تکه شده فقط ۱۶ کالری دارد، اما با فیبر زیادی که دارد به بدن کمک می‌کند تا مواد مضر را دفع کند، خیار سرشار از ویتامین C است و به سلامت پوست کمک کرده و به آن در مبارزه با اشعه‌های سرطان زا خورشید کمک می‌کند.

وی ادامه داد: هندوانه در آفتاب گرم تابستان، طراوت بخش است، زیرا حاوی آب بسیار زیادی است و همچنین به تعریق و خنک نگه داشتن بدن می‌کند.

وی افزود: کیوی همچون جواهر سبز رنگ بدن را هیدراته نگه می‌دارد و همچنین مملو از پتاسیم است که الکترولیتی است و به سالم نگه داشتن ماهیچه‌های بدن کمک می‌کند تا در هنگام تعریق به درستی فعالت کنند؛ بنابراین، روزانه یک کیوی میل کرده تا بتوانید سیستم بدنی خود را متعادل نگه دارید.

وی گفت: ۹۶ درصد کرفس از آب تشکیل شده است و این بدان معناست که خوردن تنها چند تکه کرفس می‌تواند به هیدراته نگه داشتن بدن و همچنین تامین مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی و آهن بدن کمک کند و سلامت بدن را ارتقاء دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: