کد خبر: ۳۸۱۵۵۱
۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
0
مقامات آمریکا و ژاپن به منظور گسترش همکاری‌های اقتصادی و مقابله با نفوذ چین و روسیه در منطقه با یکدیگر گفتگو کردند.
همکاری اقتصادی آمریکا و ژاپن برای مقابله با نفوذ چین
مقامات ارشد آمریکا و ژاپن درباره همکاری‌های اقتصادی و چگونگی مقابله با نفوذ چین رایزنی کردند.

کویچی هاگیودا، وزیر بازرگانی ژاپن در مورد دیدار با مقامات آمریکا و پیشبرد اهداف اقتصادی و مقابله با چین گفت: دو متحد دیرینه در جریان نشست وزیران اقتصادی دو به علاوه دو در واشنگتن بر ایجاد یک مرکز تحقیقاتی مشترک جدید برای تولید نیمه هادی‌های نسل جدید با یکدیگر به توافق رسیدند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، یوشیماسا هایاشی، وزیر خارجه ژاپن و هاگیودا، وزیر بازرگانی این کشور در این نشست حضور داشتند.

مقامات دو کشور آمریکا و ژاپن همچنین در مورد موضوعاتی، چون امنیت غذایی و انرژی نیز با یکدیگر تبادل نظر کردند.

آنتونی بلینکن در ابتدای این جلسه گفت: به عنوان بزرگترین اقتصاد‌های جهانی بسیار مهم است که ما با یکدیگر همکاری‌های دو جانبه داشته باشیم. همکاری‌هایی که در آن تمامی کشور‌های جهان بتوانند حضور داشته باشند و با یکدیگر به رقابت بپردازند.

وی در ادامه افزود: تحولات اخیر جهانی از جمله همه گیری کرونا و جنگ اوکراین آسیب‌های زیادی را به زنجیره‌های حیاتی جهان وارد کرده است. این در حالیست که بسیاری از کشور‌های جهان به دلیل شیوه‌های ناپایدار اقتصادی با بدهی‌های سنگینی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد: روش‌های اقتصادی نادرست و تلافی جویانه جمهوری خلق چین کشور‌ها را مجبور به انتخاب‌هایی می‌کند که امنیت، مالکیت معنوی و استقلال اقتصادی آن‌ها را به خطر می‌اندازد.

در روز‌های اخیر مقامات قانونگذار در آمریکا لایحه‌ای را به تصویب رساندند که به موجب آن دولت فدرال آمریکا می‌بایست بودجه جداگانه‌ای را به منظور تقویت صنایع نیمه هادی در اختیار آن‌ها قرار دهد.

این اقدام به منظور مقابله با چین و جلوگیری از نفوذ این کشور در آمریکا صورت گرفته است چرا که آمریکا یکی از بزرگترین واردکنندگان تراشه‌های نیمه هادی جهان از چین است و تحریم‌های واشنگتن علیه پکن در سال‌های اخیر صنایع را در داخل آمریکا با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: