April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۲۱۵۹
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۰
0
خط تولید خوراک میگو در چهارمحال و بختیاری با ظرفیت روزانه ۳۰۰ تن، سالانه بیش از ۷۰ درصد نیاز مصرفی کشور را تامین می‌کند.

خودکفایی و اشتغال آفرینی نتیجه تولید دانش بنیان در صنعت پرورش میگو

میگو یک نوع سخت پوست است که گوشت نرم و خوشمزه آن توسط غلافی پیچیده شده است. میگو سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است ماده کم یابی که در میگو به فراوانی دیده می‌شود. ارزش غذایی میگو با توجه به میزان پروتئین، مواد معدنی و انواع ویتامین بسیار بالا آن است.

مصرف میگو می‌تواند در سنین و لحظات حساس زندگی مانند بارداری، سنین رشد، زمان وزن کم کردن، سالمندی، بیماری، ورزش و... که سلامت و ارزش ماده غذایی که میخوریم مهم است بسیار ارزشمند باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: