کد خبر: ۱۲۷۸۴۵
۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
0
در حالی که صنایع قند و شکر معتقدند با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت شکر حداقل باید 30 درصد افزایش یابد و قائم مقام وزیر تجارت نیز چندی پیش از تعیین قیمت جدید برای این محصول خبر داده بود، هنوز قیمت شکر مصوب و ابلاغ نشده است.
پول‌نیوز- در حالی که صنایع قند و شکر معتقدند با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت شکر حداقل باید 30 درصد افزایش یابد و قائم مقام وزیر تجارت نیز چندی پیش از تعیین قیمت جدید برای این محصول خبر داده بود، هنوز قیمت شکر مصوب و ابلاغ نشده است.

علیرضا اشرف - عضو انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر - در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: علیرغم مکاتبات فراوان با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های ذیربط هنوز هیچ تصمیمی درباره قیمت شکر گرفته نشده و تولیدکنندگان همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

این درحالی است که بهمن دانایی - دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر - پیش از این درباره قیمت جدید شکر اظهار کرد: اگر دولت شکر را جزو محصولاتی می‌داند که مشمول نرخ‌گذاری است باید ضوابط قیمت‌گذاری را رعایت کند؛ به گونه‌ای که به همان اندازه که هزینه‌های تولید برای کارخانه‌های قند و شکر افزایش یافته باید قیمت نهایی را نیز افزایش دهد.

وی افزود: سال گذشته قیمت شکر 1900 تومان تعیین شد اما امسال دولت به صورت دستوری در سه رکن اصلی تولید قند و شکر افزایش قیمت را اعمال کرد که این افزایش قیمت بیش از 80 درصد در تعیین قیمت نهایی شکر اثر‌گذار است و باید براین اساس حداقل 30 درصد قیمت این محصول افزایش یابد.

دانایی با بیان اینکه حداقل قیمت منطقی برای شکر در سال جاری حدود 2470 تومان است، افزود: دولت در سال جاری نرخ خرید تضمینی چغندرقند را که سال گذشته 165 تومان بود 240 تومان یعنی 45 درصد افزایش داد که این میزان افزایش قیمت حدود 30 درصد در قیمت نهایی شکر اثر‌گذار است.

به گفته وی اگر برای افزایش قیمت شکر فقط همین پارامتر در نظر بگیریم و از دیگر شاخص‌های افزایش دهنده قیمت شکر مانند دستمزد و قیمت سوخت (گاز) چشم پوشی کنیم حداقل قیمت شکر باید با این شرایط 30 درصد افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تعیین قیمت آن‌ها باید هر چه سریع‌تر وارد عمل شود تا با تعامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت، درباره قیمت‌گذاری این محصول هرچه سریع‌تر تصمیم‌گیری شود. چراکه هنوز تکلیف صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مانند شکر مشخص نشده و دو وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و کشاورزی به توافقی سر تعیین تکلیف این بخش از قانون تمرکز وظایف بازرگانی بخش کشاورزی نرسیده‌اند.
برچسب ها: شکر ، قند
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: