May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۰۲۵۴
۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۵
0
مسئول ستاد مرکزی و اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو گفت: وقتی فردی از خانواده در مراحل ترک مواد مخدر است، اگر دوباره به سمت مواد برود و مصرف کند دچار مسمومیت شده و می میرد.
پول‌نیوز- مسئول ستاد مرکزی و اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو گفت: وقتی فردی از خانواده در مراحل ترک مواد مخدر است، اگر دوباره به سمت مواد برود و مصرف کند دچار مسمومیت شده و می میرد.

دکتر طلعت قانع اظهار داشت: آماری که از پزشکی قانونی داشته ایم مشخص شده که بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از مسمومیت ها مربوط به مسمومیت با مواد مخدر و داروهای روانگردان بوده که تعداد بسیار زیادی را شامل می شود.

وی بیان داشت: این آمار هم شامل موارد استفاده بیش از حد(مسمومیت حاد) و هم شامل مسمومیت با موارد با داروهای روانگردان جدید است که رفته رفته جایگزین مواد قاچاق قبلی می باشد و هم عوارض ناشی از سوء مصرف مواد مخدر است که تعداد آنها بیش از 50 درصد در کشور است.

قانع گفت: در این زمینه خانواده ها باید مراقبت بیشتری از افراد خانواده خود داشته باشند.

وی افزود: به هر حال موادی که مورد سوء استفاده قرار می گیرند این مواد استاندارد خاصی ندارند و به صورت قاچاق وارد می شوند و هر چیزی می تواند مخلوط این مواد شود.

مسئول ستاد مرکزی و اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه گفت:بیشتر اوقات چیزی که مخلوط مواد می شود موجب مرگ و میر می شود و خیلی از اوقات نیز مصرف بیش از حد آن ها می باشد.

قانع گفت: خانواده ها باید دقت داشته باشند که  وقتی فردی از خانواده خود در مراحل ترک مواد مخدر می باشد اگر دوباره به سمت مواد مخدر برود و مصرف کند دچار مسمومیت استفاده بیش از حد می شود که همه این عوامل موجب مرگ می شود و اگر فرد فوت نکند عوارض طولانی مدت و جبران ناپذیری داشته باشد.

وی گفت:این افراد هوشیاری و حس حرکتی خود را از دست می دهند و تا آخر عمر به صورت بیهوش در گوشه ای از خانه باید نگهداری شوند.

مسئول ستاد مرکزی و اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در پایان گفت: از 4 عامل اصلی مرگ و میر مسمومیت با سموم شامل سموم دفع آفات نباتی، قرص برنج، مونواکسید کربن، داروها و مواد مخدر که چند برابر بقیه است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: