May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۱۹۸۴
۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴
0
این سبزی خوش طعم و شیرین كالری بسیار كمی دارد و به صورت آبپز و به تنهایی، یك دسر خوشمزه است اما نهایت استفاده‌ای كه معمولا ما ایرانی‌ها از آن می‌كنیم، در تزئین غذا یا نهایتا تهیه دسر ماست و لبو است.
پول‌نیوز- هرقدر هم تكنولوژی پیشرفت كند و آدم‌ها مدرن شوند، هر قدر هم نسخه دیجیتالی همه لوازم و امكانات ساخته و روانه بازار شوند، امكان ندارد چیزی بتواند جای گاری دستی پر از لبویی را بگیرد.

این سبزی خوش طعم و شیرین كالری بسیار كمی دارد و به صورت آبپز و به تنهایی، یك دسر خوشمزه است اما نهایت استفاده‌ای كه معمولا ما ایرانی‌ها از آن می‌كنیم، در تزئین غذا یا نهایتا تهیه دسر ماست و لبو است.

- لبو را حلقه حلقه کنید خشک کنید  روی بخاری یا شوفاژ بعد پودرش کنید مثل زعفران دم کنید برای رنگ غذا  یا دسر.  
 
- آب لبو را درقالب يخ بريزيد هر وقت لازم داشتيد يك حبه رااز فريزر دراوريد برای تزيين پلو، رنگ دسر،رنگ  فرني، حتي رنگ مربا به، اگر رنگ نداشت زیرا آب لبو بهترين درمان کم خونی است.
 
- آب لبو يکي از راه هاي طبيعيه درمان پوکی استخوان است.

- خوردن يک ليوان آب لبو در صبح و شب در درمان فشار خون بالا موثر است.

- يکي از راه هاي درمان کبد چرب نوشيدن آب لبو است.

- خوردن آب لبو از ابتلا به فراموشي و آلزايمر در سنين بالا جلوگيري مي کند.

- آب لبو در درمان سرطان خون،موثر است.
برچسب ها: میوه ، زمستان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: