کد خبر: ۱۳۴۹۸۸
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱
۱
حجتی افزود: برای تنظیم بازار شکر موجودی کشور به صورت روزانه بررسی می‌شود و هر روز موجودی و واردات شکر را کنترل می‌کنیم و برهمین اساس دیگر اجازه واردات آزاد شکر داده نمی‌شود.

 پول‌نیوز-   وزیر جهاد کشاورزی از ادامه‌ ممنوعیت واردات برنج و شکر تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: برای تامین میوه شب عید هیچ نگرانی وجود ندارد و نیازی به واردات نداریم.

به گزارش ایسنا، محمود حجتی در حاشیه نشست مشترک با وزیر کشاورزی اقلیم کردستان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هیچ نیازی به واردات شکر و برنج وجود ندارد، اما این‌که عده‌ای همچنان به دنبال واردات هستند جزو طبیعت‌شان است که البته وزارت جهاد کشاورزی وظیفه خود را انجام می‌دهد.

حجتی افزود: برای تنظیم بازار شکر موجودی کشور به صورت روزانه بررسی می‌شود و هر روز موجودی و واردات شکر را کنترل می‌کنیم و برهمین اساس دیگر اجازه واردات آزاد شکر داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برای حل مشکلات کارخانه‌های قند و شکر مجوزی از شورای اقتصاد دریافت کردیم تا تولید‌کنندگان به هر میزانی که تولید داشته باشند در صورت امکان بتوانند شکر وارد کنند و با معافیت از پرداخت مابه‌التفاوت قیمت شکر خارجی و داخلی فاصله تولید داخل و خارج حفظ شود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در خصوص وضعیت برنج اظهار کرد: در انبارهای کشور در حال حاضر وضعیت مناسبی دارند و تا اطلاع ثانوی نیازی به واردات برنج نداریم و ممکن است ممنوعیت واردات برنج در زمانی که نیاز باشد برداشته شود.

نیازی به واردات میوه شب عید نیست

وی در خصوص وضعیت میوه شب عید امسال اظهار کرد: با توجه به تولید و ذخائر کافی میوه مورد نیاز شب عید به ویژه مرکبات نیازی به واردات نداریم و علی‌رغم این‌که عده‌ای به دنبال واردات هستند وزارت جهاد کشاورزی اعلام می‌کنند برای تامین نیاز شب عید هیچ نگرانی وجود ندارد و از رسانه‌ها می‌خواهیم اسیر جوسازی عده‌ای نشوند.

شرکت بازرگانی دولتی متعلق به وزارت کشاورزی است

حجتی گفت: شرکت بازرگانی دولتی در حال حاضر چهار ماه است که با مصوبه‌ی دولت جزو شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی به‌شمار می‌رود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در خصوص توافقات صورت گرفته برای همکاری مشترک با اقلیم کردستان اظهار کرد: ایران همواره با عراق و کردستان عراق دارای روابط تنگاتنگ و اشتراکات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره است که امیدواریم همکاری مشترک اقلیم کردستان و ایران در این راستا گسترش یابد.

به گفته وی عمده همکاری‌ها با اقلیم کردستان در زمینه‌های آموزشی، تحقیقاتی، علمی، فنی، اجرایی در حوزه‌هایی مانند باغبانی، دام و طیور، گسترش مبادلات و تجهیز و نوسازی اراضی است.

عبدالستار مجید قادر – وزیر جهاد کشاورزی اقلیم کردستان – نیز در این جلسه تفاهم‌نامه‌ای را برای تایید و امضای دو طرفه به وزیر جهاد کشاورزی تقدیم کرد که شامل مفادی از جمله حفظ جنگل‌ها از بیماری‌ها و آفات و آتش‌سوزی، حفظ حیوانات وحشی، کنترل بیماری‌های دامی، تبادل اطلاعات تخصصی در زمینه‌های کشاورزی و تولیدات کشاورزی، تامین موقعیت‌های تحصیلی از دیپلم تا دکترا، تامین دستگاه‌ها و تجهیزات کشاورزی و اراضی و تغییر مسیر رودخانه وارد‌شده به اقلیم کردستان برای جلوگیری از زیان بیشتر و غیره بود.

در انتهای این مراسم هر دو وزیر کشاورزی به رسم یادبود هدایایی را به هم تقدیم کردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
13:49 - 1393/11/11
انشاء الله روزی برسد که شاهد تصمیم سازی و تصمیم گیر یهای غلط نباشیم... حیف است این مملکت ......
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: