کد خبر: ۱۳۸۷۸۱
۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷
0
پول‌نیوز - یک مقام رسمی چین اعلام کرد که بروز حوادث در معادن این کشور در سال گذشته میلادی (2014) جان 931 معدنچی را گرفته است.

پایین بودن ضریب ایمنی در معادن چین که معمولا از سوی کارفرمایان آن نادیده گرفته می شود، باعث شده این کشور به داشتن خطرناکترین معادن در دنیا مشهور باشد.

انفجار و ریزش، عمده ترین خطراتی است که معادن چین را تهدید می کند و این موضوع به دلیل عدم رعایت مسائل و نکات ایمنی از سوی صاحبان آن، سالانه تعداد زیادی از کارگران چینی را به کام مرگ می کشاند.

دانگ یانگ، نماینده دولت در امور ایمنی معادن چین در سخنانی اعلام کرد که سال گذشته 931 تن از کارگران معدن جان خود را از دست داده اند اما این رقم نسبت به سال قبل (2013) کاهش قابل توجهی داشته است.

بر اساس گزارشی که پیشتر از سوی مقامات چینی منتشر شده بود، آمار تلفات انسانی معادن این کشور در سال 2013، بیش از یک هزار و 300 کشته و مفقود بود که این تعداد تلفات بر اثر بالغ بر 600 حادثه معدن رخ داده است.

دانگ، همچنین اعلام کرد: شرایط کیفی معادن به لحاظ ضریب ایمنی و رعایت نکات استاندارد از سوی کارفرمایان با توجه به کنترل مسوولان ذیربط در حال افزایش است و کاهش 11 درصدی شمار قربانیان معادن در سال 2014 نسبت به سال قبل نتیجه همین کنترل و سختگیریها است.

او همچنین امار تلفات انسانی سال گذشته نسبت به سال 2002 را 86.7 درصد اعلام کرد.

براساس گزارش های منتشر شده، معادن چین در سال 2002 جان حدود 7 هزار کارگر نگون بخت را گرفته است.

مقامات چین تلاش دارند، بیش از 2 هزار معدن کوچک را که اغلب حوادث در چنین معادنی رخ می دهد را تا پایان سال آینده میلادی تعطیل کنند.

ارائه این آمار ازسوی این مقام چینی در حال صورت می گیرد که سازمان و نهادهای مستقل عقیده دارند، آمار کلی قربانیان معادن چین بسیار بالاتر از ارقامی است که از سوی نهادهای رسمی منتشر می شود.

به باور آنان، شمار زیادی از حوادث مربوط به معادن در چین به دلیل فساد صاحبان معادن، ترس از بسته شدن، پرداخت جرایم سنگین و حتی زندانی شدن، به مقامات دولتی گزارش نمی شود.

چین که یکی از بزرگترین مصرف کنندگان ذغال سنگ است و گفته می شود نیمی از ذغال سنگ تولیدی کره زمین را مصرف می کند، سال گذشته میلادی 3 میلیارد و 870 میلیون تن ذغال سنگ از معادن خود استخراج کرده است.

این رقم در سال 2002 یک میلیارد تن بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: