کد خبر: ۱۴۲۰۳۷
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵
0
مرکز پژوهش های غلات اعلام کرد : براساس جدول ارزیابی کیفیت و آزمایش نمونه نان های سنتی در اسفند ماه سال گذشته ، نان سنگک با کسب نمره 90 در بالای جدول جای گرفت .
پول‌نیوز- ارزیابی و آزمایش نمونه نان های سنتی، در اسفند 1393 نشان داد، کیفیت نان سنگک در مجموع از رشد پنج درصدی نسبت به ماه قبل (بهمن 93 ) برخوردار بود و با کسب نمره 90 در بالای جدول کیفیت قرار گرفت و سایر نانهای بربری، تافتون و لواش نیز با کسب نمره 85 در اسفند ماه 93 نسبت به بهمن ماه کاهش کیفیتی نداشتند.

برپایه این گزارش بررسی کیفی نان های سنتی دراسفند93 در مقایسه با ماه مشابه در سال 92 نیز نشان داد که نان سنگک از رشد کیفی برخودار بوده ،اما کیفیت انواع دیگر نانها تغییر محسوسی نداشته است.

برپایه گزارش مرکز پژوهش های غلات ، جدول ارزیابی کیفی نان های سنتی، به صورت ماهانه و براساس بررسی میدانی کارشناسان سنجش کیفیت شرکت های غله مناطق ، تنظیم و ارسال می شود .

ارزیابی و سنجش مزبور با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی و نوع نان تولیدی واحدهای نانوائی نمونه برداری شده و مطابق با استاندارد 2628 مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون نان و فرمت ارزشیابی مرکز پژوهشهای غلات است.
منبع: ایرنا
برچسب ها: نان سنگک ، کیفیت ، نان سنتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: