May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۶۵۰۶
۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۸
0
پول‌نیوز- مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت ازافزایش 10 درصدی صادرات محصول نهایی چرم در کشور خبرداد.

گلنار نصراللهی گفت: تا چهار سال پیش، کمتر از 40 درصد پوست های سبک استحصال شده در کشور، به محصول نهایی تبدیل می‌شد اما اکنون این میزان به بیش از 50 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ارزش تبدیل پوست های سبک و سنگین به محصول نهایی بیش از 10 تا 15 برابر خام فروشی به صورت سالامبور است افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اینکه این روند به صورت کامل در واحدی های تولیدی داخل اجرایی شوند برنامه های تشویقی متنوعی دارد.

وی گفت: حمایت از کارخانه‌ها برای تجهیز به فناوریهای جدید و به روز، وضع عوارض برای صادرات کالاهای خام، تخصیص جوایز صادراتی، اعطای وام های کم بهره و کمک به زیرساخت های مورد نیاز شهرک های صنعتی چرم از جمله برنامه های در دست اقدام وزارت صنعت  ، معدن وتجارت است.

نصراللهی به میزان استحصال پوست های سبک و سنگین در ایران اشاره کرد و افزود: سالانه دو میلیون جلد پوست گاو ( سنگین) یعنی حدود 50 میلیون فوت مربع پوست در کشور استحصال می‌شود که تمام آنها در داخل به محصول نهایی تبدیل می‌شوند.

وی گفت: در زمینه پوست های سبک (بزی وگوسفندی) حدود 22 ميليون جلد پوست به میزان بیش از 100 ميليون فوت مربع به دست می آیدکه عمده مشکل ما در خام فروشی به بخش پوست سبک بر می‌گردد.

مدیر کل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کاهش خام فروشی در سالهای اخیرافزود: طبق آخرین آمار میزان صادرات پوست سبک به صورت سالامبور در سالهای 90 و 91 حدود 200 میلیون دلار بود اما اکنون به کمتر از 150 میلیون دلارکاهش یافته است.

نصراللهی ارزش افزوده تبدیل پوست به مراحل مختلف چرم را به صورت پلکانی و صعودی توصیف کرد و گفت: پوست سبک تارسیدن به مرحله نهایی باید از مراحل اولیه به سالامبور سپس وت به لو و بعد کراست و سرانجام به چرم و در نهایت محصول نهایی بگذرد که هر کدام از این مراحل دارای ارزش افزوده دوتا سه برابری با مرحله پیشین است.

وی گفت: صادرات محصولات  نهایی چرم برای ما اولویت دارد از اینرو حمایت‌ها وتسهیلات لازم برای سرمایه گذاران علاقمند به این بخش به طور کامل صورت می‌گیرد.

مدیرکل صنایع نساجی وپوشاک کشور افزود: در سالهای اخیر بیشتر تلاش ما معطوف به ارتقای سطح کیفی محصولات بوده است به طوری که هم اکنون در زمینه مد و طراحی پیشرفت های خوبی داشته‌ایم.
برچسب ها: چرم ، کشور ، نساجی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: