May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۸۹۰۳
۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
0
پول‌نیوز - رییس فدراسیون سازمان های صادراتی هند گفت: با توافق هسته ای ایران و رفع محدودیت ها، زمینه گسترش مبادلات تجاری بین دو کشور فراهم خواهد شد .

آجی ساهای روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در دهلی اضافه کرد: هند می تواند به سرعت صادرات خود به ایران را تا 30 درصد افزایش دهد و آن را به شش میلیارد دلار در سال برساند.

وی با بیان اینکه ممکن است با برداشته شدن تحریم ها، بخشی از صادرات کالاهای غیر کشاورزی هند به ایران کاهش یابد، افزود: این کاهش می تواند با صادرات محصولات کشاورزی جبران شود.

رییس فدراسیون سازمان های صادراتی هند گفت: تجارت با ایران تنها در بخش تولیدات نفتی متمرکز نخواهد بود، بلکه می تواند در زمینه صادرات محصولات کشاورزی از جمله برنج، شکر و سویا نیز توسعه یابد .

کاهش واردات برنج هندی از سوی ایران در سال گذشته و اشباع بازارهای داخلی از این محصول، خسارت سنگینی به کشاورزان هندی وارد کرد و باعث کاهش 30 درصدی قیمت این محصول در هند شد.

هم اکنون صادرکنندگان برنج هندی به شدت تلاش می کنند، تجارت برنج با ایران را از سر بگیرند.

ویجی ستیا دبیر پیشین انجمن صادرکنندگان برنج هند نیز در این گفت و گوی مطبوعاتی گفت: اکنون تجار ایرانی و هندی می توانند به معامله های سنتی خود بازگردند.

هند بزرگترین تامین کننده برنج باسماتی ایران است. ایران در سال 2014-2015 یک میلیون تن برنج وارد کرد که 930 هزار تن آن از هند بود.

ستیا انتظار دارد که صادرات برنج هند به ایران در سال مالی جاری 10 تا 15 درصد افزایش یابد.

وی افزود: در سال های اخیر صادرات برنج هند به ایران به دلیل تحریم ها کاهش یافته بود، ولی امیدواریم با لغو این تحریمها، حجم صادرات این محصول بار دیگر افزایش خواهد یافت.

هند و پاکستان به طور انحصاری برنج های دانه بلند باسماتی معطر را در دامنه های هیمالیا تولید می کنند .

دبیر پیشین انجمن صادرکنندگان برنج هند گفت: توافق هسته ای ایران همچنین می تواند هزینه های حمل و نقل را کاهش دهد که این امر به صادرکنندگان مواد غذادی در هند کمک خواهد کرد.

وی افزود: کاهش حدود 20 درصدی ارزش یورو سبب خواهد شد که شرکت های اروپایی در قطعات خودرو و ماشین آلات، سهم هند را در بازار ایران اشغال کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: