کد خبر: ۱۵۸۴۴۵
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴
0
رسانه ونزوئلایی «تله سور» گزارش داد که دولت بولیوی و شرکت «روس‌اتم» روسیه در راستای توسعه انرژی هسته‌ای توافقنامه همکاری امضا کردند.
پول‌نیوز- دولت بولیوی و شرکت هسته‌ای دولتی روسیه (روس‌اتم) روز گذشته در راستای گسترش و توسعه انرژی هسته‌ای برای استفاده شهری، توافق‌نامه همکاری امضا کردند.

«لوئیس آلبرتو سانچز» وزیر هیدورکربن و انرژی بولیوی روز گذشته در این‌باره گفت که شرکت روسی در راستای توسعه انرژی هسته‌ای در بولیوی، در نظر دارد تا یک مرکز تحقیقاتی انرژی هسته‌ای در این کشور دایر کند و بدین وسیله به آموزش و تربیت کارکنان بپردازد.

وی همچنین اذعان داشت که اهداف بولیوی برای پیشبرد فعالیت‌های هسته‌ای در این کشور صلح‌آمیز هستند.

طبق این توافقنامه بولیوی در راستای مقابله با سرطان و پیشرفت در تحقیقات این کشور در زمینه هیدوروکربن‌ها، زمین شناسی و بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای از روسیه کمک می‌گیرد و بدین وسیله زمینه‌های گسترش و تقویت تکنولوژی در این کشور را فراهم می‌شود.  

وی در این راستا تصریح کرد که دو طرف تا سال 2025 موظف به عمل به این توافق نامه هستند.

طبق این توافقنامه بولیوی توانایی تبدیل ماتریس انرژی به برق را به دست می آورد و می‌تواند با پیشرفت در زمینه تکنولوژی به مقابله با سرطان بپردازد.

از دیگر مزایای این توافق نامه می‌توان به پیشرفت بولیوی در بخش‌های تحقیقاتی هیدرو کربنی و زمین شناسی اشاره کرد.

«سانچز» در این‌باره افزود که «روس‌اتوم» ضمن امضای این توافق نامه متعهد شده که بولیوی را در پروژه انرژی هسته‌ای بولیوی، پیشبرد اهداف این کشور در بخش‌های علمی و صنعتی، آموزش کارکنان و همچنین پیشرفت بخش پژوهشی کشور یاری کند.

پس از دیدار «ویلادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «اوو مورالس» رئیس بولیوی در جلسه‌ای که سال گذشته در برزیل برگزار شد، همکاری‌های بولیوی و روسیه در زمینه انرژی هسته‌ای آغاز شد.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: