April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۹۰۷۷
۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵
0
سلطانی فر: بین دو کشور به لحاظ جغرافیایی فاصله کمی وجود دارد و فکر می کنیم با تلاش های انجام شده، بتوانیم فصل جدیدی را در توسعه روابط با ارمنستان در بخش گردشگری داشته باشیم.
ایران و ارمنستان همکاری‌های گردشگری خود را توسعه می دهندپول‌نیوز- رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سفر به کشور ارمنستان از افزایش همکاری های گردشگری و میراث فرهنگی بین دو کشور خبر داد.

به گزارش گروه گردشگری پول‌نیوز، مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که به همراه اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به ارمنستان سفر کرده است، در حاشیه دیدار با وزیر گردشگری این کشور گفت: تهران - ایروان حوزه فرهنگی تمدنی مشترک دارند و علاقمندان زیادی در این کشور هستند که دوست دارند از جاذبه های گردشگری ایران استفاده کنند و متقابلا هم همین طور است.

وی خاطرنشان کرد: بین دو کشور به لحاظ جغرافیایی فاصله کمی وجود دارد و فکر می کنیم با تلاش های انجام شده، بتوانیم فصل جدیدی را در توسعه روابط با ارمنستان در بخش گردشگری داشته باشیم.

وی با بیان این که بازار ایران برای سرمایه گذاری ارامنه بسیار خوب است، ادامه داد: با توجه به سیاست های دولت برای توسعه بخش گردشگری فکر می کنیم، بتوانیم در زمینه سرمایه گذاران ارمنی هم دستاورد خوبی داشته باشیم.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مورد فعالیت های میراث فرهنگی گفت: ما یک حوزه فرهنگی و تمدنی و همچنین تاریخ دیرینه مشترک داریم، در زمینه میراث فرهنگی کارهای زیادی وجود دارد که باید دو کشور با همکاری یکدیگر انجام دهند. احیا، مرمت و بازسازی اماکن میراث فرهنگی و همکاری بین موزه ها در کنار همکاری مراکز مطالعاتی دو کشور اقداماتی است که باید انجام شود.

سلطانی فر در مورد ثبت مسجد کبود ایروان به عنوان یک اثر تاریخی فرهنگی گفت: پیگیری ثبت جهانی این مسجد در یونسکو را به عهده گرفتیم و متخصصان ما در این زمینه توانایی لازم را دارند.

همچنین امیدواریم در مرمت و بازسازی این مسجد تاریخی کم نظیر همکاری خوبی را با ارمنستان داشته باشیم.

وی درباره لغو روادید بین دو کشور نیز اظهار داشت: قبل از این سفر در این باره گفت و گوهایی داشته ایم که امیدواریم با فراهم شدن شرایط متقابل در آینده نزدیک به نتیجه برسیم.

 دیدار و گفت و گو با وزیر امور گردشگری و نشست با هتل داران ایرانی و ارمنی از برنامه های سلطانی فر در این سفر دو روزه بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: