May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۵۳۸۷
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
0
اجرای این طرح هزینه های دولت را کاهش می دهد؛ زیرا به جای پرداخت کل بهای کالای خریداری شده از کشاورزان، فقط مابه التفاوت آن را پرداخت خواهد کرد.
پول‌نیوز - قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در مراسم راه اندازی رسمی معاملات گواهی سپرده کالایی گفت: اجرای این طرح هزینه های دولت را کاهش می دهد؛ زیرا به جای پرداخت کل بهای کالای خریداری شده از کشاورزان، فقط مابه التفاوت آن را پرداخت خواهد کرد.
 
به گزارش بورس کالای ایران، «علی اکبر مهرفرد» در مراسم راه اندازی رسمی معاملات گواهی سپرده کالایی گفت: یکی از سریع ترین آثار این طرح در کشور، جلوگیری از نرخ شکنی کالاهای کشاورزی خواهد بود. در معاملاتی همچون قیمت تضمینی، کشاورزان مجبور به فروش محصول با قیمت پایین نبوده و کالاهای خود را بدون نگرانی با حمایت دولت روی تابلو بورس کالا خواهند برد.

به گفته قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، این طرح افزون بر شفافیت قیمتی شرایطی را در اختیار معامله گران قرار می دهد تا با فروش محصول به قیمت واقعی و دریافت سریع وجه معامله، انگیزه بیشتری برای تولید محصولات باکیفیت تر پیدا کنند.
وی اعلام کرد سازمان مرکزی تعاون روستایی با معرفی انبارها به بورس کالای ایران تلاش می کند به عنوان بازارگردان در روند معاملات محصولات کشاورزی ایفای نقش کند.
به گفته این مسئول، دیرکرد در پرداخت وجه معامله به کشاورزان یکی از اصلی ترین مشکل های خرید تضمینی محصولات کشاورزی از سوی دولت بود که امروز با اجرای طرح قیمت تضمینی در بورس کالای ایران شاهد به روزرسانی ابزارهایی برای رفع مشکل و رونق بازار هستیم.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیاست های ماده 33 قانون افزایش بهره وری کشاورزی، در رونق این بخش تاثیر بسزایی دارد که با اجرای طرح های تازه و فاصله گرفتن از بازار سنتی می توانیم بتدریج شرایط بهتری را برای این بخش شاهد باشیم. در ماده 33 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی آمده است دولت می تواند به جای خرید تضمینی محصولات کشاورزی، قیمت تضمینی محصولات را اعلام کند و پس از معامله کالاها در بازار مبتنی بر عرضه و تقاضا همچون بورس کالای ایران، نسبت به پرداخت مابه التفاوت قیمت کشف شده در بورس و قیمت تضمینی اقدام کند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: