May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۸۶۹۰
۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
۱
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اضافه كرد: در صورت فعال سازي اين خدمات پيامكي از سوي مشتركان، اپراتورها بايد ضمن رعايت زمان ارسال پيامك بين 9 صبح تا 9 شب، ميزان هزينه خدمات و شيوه قطع آن پيامك را اعلام كنند و در صورت درخواست مشترك براي غيرفعال سازي، تا 24ساعت بعد ارسال پيامك متوقف شود.
پول‌نیوز- شايد تا پيش از اين پايان بخشيدن به سيل هر روزه پيامك هاي تبليغاتي چندان ساده نبود اما سامانه پيامكي 800، شما را از اين كابوس رهايي مي بخشد.

بسياري از كاربران تلفن همراه از مزاحمت هاي گاه و بي گاه پيام هاي بي حد و مرز تبليغاتي گلايه داشتند و همواره دنبال آن بودند كه خود را به نوعي از شر تبليغات بي فايده در امان بدارند و فقط پيامك هاي كاربردي را دريافت كنند.

اين تلاش ها مردمگاه با موفقيت روبرو مي شد اما بيشتر مواقع به شكست مي انجاميد و ارسال تبليغات ادامه پيدا مي كرد. نارضايتي هموطنان از بي ساماني پيامك ها كار را به مجلس شوراي اسلامي كشاند و «محمود واعظي» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، براي پاسخگويي به نمايندگان راهي مجلس شد.

خلاصه پرسش نمايندگان مردم اين بود: چرا وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات شرايطي را فراهم نكرده است كه مشتركان تلفني و شبكه هاي ارتباطي، قادر باشند تبليغات دريافتي خود را به تفكيك ارسال كننده، فعال يا غيرفعال كنند و از اطلاع رساني و تبليغات مفيد بهره مند شوند؟
واعظي در نشست كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، در مرحله نخست با هدف حمايت از حقوق مشتركان براي حذف پيامك هاي انبوه، مصوبات 133 و 147 را در بيست و پنجم بهمن 1390 و پنجم شهريور 1391 ارائه كرده است تا مشترك بتواند با ارسال كدهايي همه پيامك هاي تبليغاتي را حذف كند.

وي افزود: وزارت ارتباطات در شهريور ماه امسال (1394) از اپراتورها خواست سامانه اي را طراحي كنند كه مشتركان بتوانند پيامك هاي تبليغاتي را مديريت كنند. اپراتورها نيز اقدام لازم را انجام داده اند و اين سامانه در آينده اي نزديك بهره برداري مي شود. همچنين مشتركان با لحاظ كردن سرشماره پيامك هاي تبليغاتي مي توانند خودشان پيامك ها را مديريت كنند.

بسياري از نمايندگان مردم از پاسخ ها راضي شدند و البته شماري ديگر وزارت ارتباطات را به عنوان متولي تامين زيرساخت ها براي چاره انديشي اين معضل موظف دانستند.

موضوع ساماندهي به وضع دريافت پيامك هاي تبليغاتي به سال 1395 كشيده شد تا اينكه واعظي چندي پيش در صفحه خود در شبكه اجتماعي «تبيان» خبري داد كه مورد توجه بسياري از كاربران قرار گرفت.

خبر اين بود: با هدف حفظ حقوق مشتركان، سازمان تنظيم مقررات، روش هاي ارائه اين خدمات (پيامكي) را از سوي اپراتورها تغيير داد.

وي نوشت: از اين پس فعال‌سازي و غيرفعال‌سازي خدمات پيامكي از سوي همه اپراتورهاي تلفن همراه با استفاده از سامانه پيامكي 800 يا شماره‌گيري #800* (ستاره، 800، مربع) ميسر شده است.

واعظي افزود: مشتركان با اين سامانه از انواع خدمات ارزش افزوده فعال روي سيمكارت خود و روش غيرفعال‌سازي آن آگاه مي شوند و درصورت تمايل مي‌توانند اين خدمات را غيرفعال كنند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اضافه كرد: در صورت فعال سازي اين خدمات پيامكي از سوي مشتركان، اپراتورها بايد ضمن رعايت زمان ارسال پيامك بين 9 صبح تا 9 شب، ميزان هزينه خدمات و شيوه قطع آن پيامك را اعلام كنند و در صورت درخواست مشترك براي غيرفعال سازي، تا 24ساعت بعد ارسال پيامك متوقف شود.

وي يادآوري كرد: در صورت غيرفعال كردن كل خدمات پيامك تبليغاتي، خدمات پيامكي مبتني بر تراكنش شامل خدمات تراكنشي بانكي، خريدهاي الكترونيكي و... همچنان براي مشتركان فعال خواهد بود.

سامانه پيامكي 800 همسو با همان خواسته واعظي از اپراتورهاست. اكنون با اين گام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ايران و تلاش هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، هموطنان مي توانند از كابوس پيامك هاي انبوه رهايي يابند.
منبع: ایرنا
برچسب ها: پیامک تبلیغاتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
عباس شفیعی
Iran, Islamic Republic of
13:25 - 1395/01/31
سلام
تاکنون چند بار باسامانه پیامکی 800 تماس گرفته ام ولی پاسخی دریافت ننموده ام . گویا این بار هم رگولاتوری و وزیر محترم ارتباطات هم به کاهدان زده اند . آیا آن ها از پس این شرکت های زورگو و ظالم بر خواهند آمد . بعید است . خانه از پای بست ویران است . در حالی که مبالغ هنگفتی از بودجه سالانه کشور خرج امور فرهنگی می شود , روزانه ده ها پیامک دریافت می کنیم که ما را به سفر خارج ازکشور و جراحی بینی و خارج کردن چربی از شکم دعوت می کند . پول های باد آورده اجازه نخواهد دادکه امور مردم در مجرای صحیح قرار گیرد .
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: