April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۹۲۹۹
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
0
پژوهش های پزشکی جدید حاکیست، مصرف انبه باعث کاهش قند خون در میان افراد چاق، کاهش میانگین التهاب و خطر ابتلا به بیماری سرطان می شود.
انبه، میوه ای برای پیشگیری از سرطان و دیابتپول‌نیوز- این پژوهش توسط "ادرالن لوکاس" استادیار علوم تغذیه اتحادیه جمعیت های آمریکایی بیولوژیک برروی 20 شخص چاق انجام شد.

این عده به مدت 12 هفته هر روز 10 گرم انبه خشک خوردند که به همین دلیل قند خون آنان بسیارنسبت به قبل از آغاز آزمایش کاهش یافت، البته وزن آنان قبل و پس از پایان پژوهش فرق چندانی نداشت.

لوکاس درباره ساز و کار تنظیم قند خون توسط انبه اظهار نظر نکرد اما گفت که امکان دارد فنول های متعدد در انبه این نقش را ایفا کنند.

چاقی یکی از خطرناکترین مشکلات کشورهای غربی به ویژه آمریکاست.
مراکز پیشگیری آمریکا گزارش کردند، چاقی عامل اصلی دیابت، قولنج، سرطان، سکته، افزایش فشار خون، بیماری های کبد، روده، قلب و افزایش کلسترول خون است.

صد گرم انبه حاوی 60 کالری است به ویژه که این میوه سرشاراز الیاف، ویتامین های "آ" و "ب 6"، همچنین "تریتبرین" و "لیبیول" است که پژوهش های موجود حاکی از نقش این دو ماده در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان پروستات و سرطان پوست است.

براساس گزارش های رسمی مشکل چاقی حدود 25 میلیون نفر از جمعیت ایران یعنی از هر سه نفر یک تن را درگیر کرده است.

47 درصد مردان و بیش از 50 درصد زنان بالای 20 سال ساکن شهرها و همچنین 15درصد کودکان ایرانی به درجاتی از اضافه وزن یا چاقی مبتلا هستند و این میزان هر سال رو به افزایش است.

منبع: شبکه العالم
برچسب ها: سرطان ، دیابت ، قند خون
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: