April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۰۵۴۵
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
0
مدت زمان چرت زدن است که اهمیت دارد. افرادی که نیم ساعت یا بیشتر می خوابیدند بیشتر احتمال داشت که علائم زودهنگام دیابت را نسبت به افرادی که مدت زمان کمتری را در این چرتهای روزانه می گذراند، نشان دهند. تعداد کمی از بیماران مبتلا به دیابت به نوع یک آن دچار هستند که با نقص در عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می شود اما تقریبا 90 درصد این بیماران به نوع دو مبتلا هستند که ارتباط نزدیکی با رژیم غذایی و شیوه زندگی غلط دارد.
پول‌نیوز- بسیاری از ما علاقه مند به خواب بعد از غذا هستیم چرا که احساس خستگی و کسالت ساعات ظهر را برطرف می کند. بسیاری از متخصصان از تاثیر مثبت چرت بعد از ظهر گفته اند اما گروهی هم در پی مطالعات دقیق به تاثیرات منفی این مسئله پی بردند.
فواید و مضرات چرت بعد از غذا

پژوهش جدید محققان دانشگاه علم و فناوری هواژونگ بر روی 27 هزار مرد و زن چینی بالای 45 سال که چرت پس از خوردن ناهار در میان آنها بسیار محبوبیت دارد، نشان داده که خوابیدن بیش از 30 دقیقه در آن زمان می تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش دهد.

محققان دریافتند که مردان و زنانی که چرت های کوتاه مدت داشتند، نسبت به افرادی که تمام روز را بیدار بودند بیشتر از فشار خون و سطوح کلسترول بالا برخوردار بودند.

این پژوهش که در مجله Sleep Medicine منتشر شده، در تضاد با نتایج پژوهش های اخیر قرار داشته که نشان داده بودند خواب روزانه می تواند قدرت مغز را افزایش داده و خطر حملات قلبی و سکته را تا یک سوم کاهش دهد.

مدت زمان چرت زدن است که اهمیت دارد. افرادی که نیم ساعت یا بیشتر می خوابیدند بیشتر احتمال داشت که علائم زودهنگام دیابت را نسبت به افرادی که مدت زمان کمتری را در این چرتهای روزانه می گذراند، نشان دهند.

تعداد کمی از بیماران مبتلا به دیابت به نوع یک آن دچار هستند که با نقص در عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می شود اما تقریبا 90 درصد این بیماران به نوع دو مبتلا هستند که ارتباط نزدیکی با رژیم غذایی و شیوه زندگی غلط دارد.

در این بیماری بدن قابلیت خود برای استفاده از گلوکز را از دست می دهد. گلوکز نوعی قند است که در زمان خوردن غذا آزاد شده و به انرژی مورد استفاده عضلات تبدیل می شود.

با افزایش سطح گلوکز، گردش خون با مشکل مواجه شده و رگ های خونی در مناطقی مانند قلب، پاها و چشم ها ممکن است با آسیب غیرقابل جبرانی روبرو شوند.

منبع: نمناک
برچسب ها: دیابت ، چرت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: