April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۱۲۵۲
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۴
0
پول‌نیوز- مطالعات جدید نشان می دهد افراد گیاهخوار ۳.۶ سال بیشتر از افراد غیرگیاه خوار عمر می کنند.

مطالعات گسترده محققان کلینیک مایو ایالت آریزونا بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر نشان می دهد نرخ مرگ و میر در بین افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده می خورند، به مراتب بالاتر است.

این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیم های غذایی گیاهی و حاوی گوشت بر روی مرگ و میر توصیه می کنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف نمایند.

بروکشیلد لارنت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها بر اهمیت این باور قدیمی که رژیم غذایی پتاسیل زیادی در آسیب یا درمان دارد صحه می گذارد. این شواهد پزشکی به نقش مهم رژیم غذایی در درمان پیشگیرانه تاکید دارد.»

همچنین بررسی این محققان نشان داد عمر متوسط افرادی که بیش از ۱۷ سال گیاهخوار بودند ۳.۶ سال بیشتر از سایر افراد است.

طبق مطالعه گسترده سال ۲۰۱۴ در مورد بررسی رابطه بین مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر، محققان دریافتند مصرف گوشت های فرآوری شده موجب افزایش ریسک مرگ و میر به هر علتی می شود.

مطالعه دیگر سال ۲۰۰۳ بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر نیز نشان داد که ریسک مرگ به هر علتی از ۲۵ تا حدود ۵۰ درصد با مصرف بسیار کم گوشت کاهش می یابد.
منبع: مهر
برچسب ها: گیاه خواری ، عمر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: