پول‌نیوز- دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه فروش هر هواپیمای جدیدی به ایران منوط به صدور مجوزهای لازم از سوی خزانه‌داری آمریکا OFAK شده است اعلام کرد: صحبت‌ها درباره پیش‌بینی صدور این مجوز در حال حاضر تنها گمانه‌زنی است.

مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگویی اعلام کرد: آنچه از سوی برخی مسئولان درباره احتمال صدور مجوز OFAK تا اواخر تیرماه مطرح شده تنها یک پیش‌بینی است و هنوز مسئولان ما صحبتی نهایی و قطعی در این رابطه نکرده‌اند. البته آمریکایی‌ها برای صدور این مجوز سیستم خاصی دارند که ما به طور دقیق از آن اطلاعی نداریم.

وی با بیان اینکه وسواس موجود برای صدور مجوز واردات هواپیما به ایران درباره برخی از تحریم‌هایی است که همچنان باقی مانده‌اند گفت:‌ متاسفانه آمریکا با توجه به همین موضوع فروش هر هواپیما از سوی تمام شرکت‌های هواپیماساز جهان را به ایران منوط به صدور این مجوز کرده است و مجوزهای مربوط به آن را تا زمان قطعی شدن نظرش نهایی نمی‌کند.

سامانی افزود: شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از مدت‌ها قبل مذاکرات خود را با هواپیماسازان آغاز کرده‌اند و در صورت نهایی شدن فرآیند صدور این مجوزها می‌توان امید داشت که در آینده نزدیک قراردادهایی در این رابطه منعقد شود.

چند ماه پس از عقد پیش قرارداد رسمی میان ایران و فرانسه برای فروش 118 فروند ایرباس جدید به ایران ایر هنوز مذاکرات دو طرف برای نهایی کردن این قرارداد ادامه دارد و در کنار مسائل فنی باقی مانده، بحث صدور مجوز از سوی دولت ایالات متحده آمریکا نیز به عنوان مسئله جدی مطرح است.

در کنار ایرباس، شرکت هواپیماسازی بوئینگ نیز با مشکلات ایجاد شده از سوی دولت ایالات متحده دست و پنجه نرم کرده و پس از دریافت چند مجوز ابتدایی حالا به دنبال آن است که با دور زدن دلار، هواپیماهای خود را از طریق یورو به ایران بفروشد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: هواپیما ، آمریکا ، مجوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: