May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۶۳۵۶
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
0
مصرف سیب زمینی یا نان سبوس دار یا هر نوع غذای دیگری که حاوی کربوهیدرات باشد، مفید است و از خوردن شیرینی جات و شکلات پرهیز کنید.
سالمترین خوردنی‌‌ها برای سحری
پول‌نیوز-وعده سحر در ماه مبارک رمضان برای حفظ میزان انرژی در طول روز و در ساعات روزه داری از اهمیت زیادی برخوردار است.

مهم ترین توصیه هایی که هنگام آماده کردن وعده سحر باید به آن توجه داشت، به شرح زیر است :

-میزان غذا در وعده سحر باید به اندازه متوسط باشد و مواد غذایی دارای فیبر مصرف شود.

-در وعده سحری باید از تخم مرغ ، لبنیات یا گوشت درکنار میوه و سبزیجات استفاده کرد.

-درصورتیکه وعده سحری سنگین باشد، هضم غذا دشوار می شود، بنابراین دراین وعده غذایی باید از مصرف غذاهای پرچرب و غذاهایی که باعث نفخ معده می شود، پرهیز کرد.

-دروعده سحر از نوشیدن چای خودداری کنید، زیرا کافئین موجود درآن، ادرار آور بوده و موجب تشنگی می شود.

-میوه و سبزیجات احساس تشنگی در طول روز را به تاخیر می اندازد ، ضمن اینکه مانع یبوست می شود، خوردن انگور دروعده سحر توصیه می شود.

-مصرف سیب زمینی یا نان سبوس دار یا هر نوع غذای دیگری که حاوی کربوهیدرات باشد، مفید است و از خوردن شیرینی جات و شکلات پرهیز کنید.

-در وعده سحری، آب را به آرامی و به تدریج بیاشامید.

منبع:جام جم
برچسب ها: سحری ، ماه رمضان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: