کد خبر: ۱۹۰۲۸۰
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
0
فصل صید ساردین تنها سه ماه است، از ماه می تا جولای (نیمه اردیبهشت تا نیمه مرداد) و در این مدت دولت تایوان به کمک ماهی‌گیرها سعی دارد این روش سنتی را زنده نگه دارد
پول‌نیوز - در یک روش سنتی ماهی‌گیری در تایوان، ماهی‌گیران از آتش برای در دام انداختن ساردین‌ها استفاده می‌کنند.

برای هزاران سال است که ماهی‌گیران تایوانی ساردین‌ها را با استفاده از یک تکه چوب شعله‌ور که بر روی باله قایق نصب می‌شود، صید می‌کنند. ماهی‌های ساردین به نوری که آتش از خودش به وجود می‌آورد، جذب می‌شوند و برای رسیدن به آن به بالا می‌پرند، در این حال است که ماهی‌گیرها دست به کار می‌شوند و با تورهای خودشان آن‌ها را شکار می‌کنند.

ماهی‌گیری با آتش کار بسیار مسحور کننده‌ای است، قایق‌هایی که چوب‌های بامبو را به سولفوریک آغشته کرده‌اند، در شب میان آب‌ها راه می‌افتند، با روشن شدن آتش، این ساردین‌ها هستند که بالا و پایین می‌پرند، هزاردان سادرین که می‌خواهند خودشان را به نور برسانند ولی تنها تور ماهیگیری نصیب‌شان می‌شود.

فصل صید ساردین تنها سه ماه است، از ماه می تا جولای (نیمه اردیبهشت تا نیمه مرداد) و در این مدت دولت تایوان به کمک ماهی‌گیرها سعی دارد این روش سنتی را زنده نگه دارد، اما به نظر می‌رسد جوان‌ها چندان علاقه‌ای به این کار نداشته باشند و روش نوین را که در مدت زمان کمتر مقدار بیشتری ماهی صید می‌ککند را بیشتر می‌پسندند.

 به همین دلیل کسانی‌که امروز از این روش استفاده می‌کنند، ۶۰ سال دارند و به نظر می‌رسد بعد از آن‌ها دیگر کسی باقی نماند که این راه را ادامه دهد، این موضوع هم به این دلیل است که سرعت رشد جمعیت در جهان باعث شده تقاضا بالا برود و حجم ماهی‌های صید شده هم باید افزایش پیدا می‌کرد که باعث شد این روش سنتی که دردسرهای خودش را هم دارد، کمتر مورد استفاده قرار بگیرد.


منبع: مهر
برچسب ها: ماهیگیری ، آتش ، تایوان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: