کد خبر: ۱۹۳۹۱۸
۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳
0
پول‌نیوز - دولت کویت در شرایط پرتلاطم حاکم بر بازار جهانی نفت که این کشور را با کسری بودجه بی سابقه ای مواجه کرده، بخش قابل توجهی از اسناد مالی و اوراق بهادار صادر شده از سوی دولت آمریکا را در اختیار گرفته و در عرصه مبادلات تجاری از آن استفاده می کند.

کارشناسان مالی معتقدند شرایط حکمفرما بر منطقه و روابط نزدیک واشنگتن و کویت موجب شده تا مراودات تجاری و بازرگانی میان دو کشور و همچنین سرمایه گذاری های کویت در بخش های مختلف بازار مالی آمریکا در وضعیت خوبی قرار داشته باشد.

آمار موجود حکایت از آن دارد که کویت طی سالیان گذشته با سرمایه ای بالغ بر ٣٠ میلیارد و 600میلیون دلار حجم گسترده ای از اوراق بهاردار صادر شده از سوی وزارت خزانه داری آمریکا را به صورت کوتاه مدت و بلند مدت در اختیار گرفته است.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی نهادهای مالی در کویت، مجموع سرمایه های کلان این کشور 580 میلیارد دلار تخمین زده می شود که بخش زیادی از آن در بریتانیا و آمریکا سرمایه گذاری شده است؛ مساله ای که پویایی اقتصاد کویت را به وضعیت اقتصادی غرب گره می زند.

سازمان ملی سرمایه گذاری کویت ارگان مالی اصلی در این کشور به حساب می آید که پرونده سرمایه گذاری خارجی کویت را مورد ارزیابی قرار می دهد.

از سویی دیگر کمک های مالی که همواره از سوی کویت به کشورهای فقیر داده می شود دلیل مشکلات ناشی از کاهش قیمت نفت در لایحه بودجه ارائه شد از سوی دولت برای سال ٢٠١٧ نزدیک به 50 درصد کاهش خواهد داشته است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: اسناد مالی ، کویت ، آمریکا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: