May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۶۹۴۴
۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
0
کریمی سنجری با بیان اینکه با وجود تسهیل شرایط فروش خودروهای وارداتی قیمت این محصولات نیز باید به طور میانگین پنج تا ۱۰ درصد کاهش یابد، گفت: با این حال شرایط بازار خودروی ایران و انحصار موجود، دست واردکنندگان را برای گران‌فروشی باز گذاشته است.
پول‌نیوز - یک کارشناس صنعت خودرو گفت: با توجه به گذشت حدود یک سال از اجرایی شدن برجام و کاهش هزینه‌های واردت کالا به ایران، قیمت خودروهای وارداتی به طور میانگین پنج تا ۱۰ درصد باید کاهش یابد.

حسن کریمی سنجری، اظهار کرد: در گذشته و پیش از اجرایی شدن برجام، واردات خودرو به ایران با برخی هزینه‌های اضافی همراه بود.

وی با بیان اینکه در آن زمان پرداخت پول خودروهای وارداتی از طریق صرافی‌ها و با هزینه‌های اضافی صورت می‌گرفت، خاطرنشان کرد: با این حال چنین هزینه‌هایی با اجرایی شدن برجام از بین رفته و در نتیجه هزینه‌های واردات خودرو کاهش یافته است.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد:‌ علاوه بر آن هم‌اکنون امکان گشایش ال‌سی شش ماهه برای واردات از چین فراهم شده است و اگر امکان گشایش ال‌سی یوزانس از اروپا نیز فراهم شود شاهد کاهش بیشتر هزینه‌های واردات خودرو خواهیم بود.

وی افزود: تحت تاثیر همین کاهش هزینه‌های واردات است که در ماه‌های اخیر شرایط فروش خودروهای وارداتی در بازار به نفع مشتریان تغییر کرده و برخی واردکنندگان خودرو محصولاتشان را به صورت قسطی و بدون بهره می‌فروشند.

کریمی سنجری با بیان اینکه با وجود تسهیل شرایط فروش خودروهای وارداتی قیمت این محصولات نیز باید به طور میانگین پنج تا ۱۰ درصد کاهش یابد، تصریح کرد: با این حال شرایط بازار خودروی ایران و انحصار موجود، دست واردکنندگان را برای گران‌فروشی باز گذاشته است.

وی ادامه داد: برخی از واردکنندگان خودرو نمایندگی رسمی خودروسازان خارجی نیستند و محصولاتشان را از طریق واسطه‌ها خریداری و وارد می‌کنند که این موضوع نیز در گران‌تر بودن قیمت خودروهای وارداتی در ایران نسبت به قیمت جهانی این محصولات تاثیرگذار است.

این کارشناس صنعت خودرو خاطرنشان کرد: بنابراین در این زمینه از یک سو باید واردکنندگان خودرو را مجبور کرد که با اخذ نمایندگی رسمی خودروسازان خارجی، واردات خودرو را به طور مستقیم و از خودروساز تولیدکننده انجام دهند و از سوی دیگر شرایط را برای ایجاد خطوط تولید خودروهای وارداتی در ایران فراهم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: