کد خبر: ۱۹۸۰۹۴
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
0
در این رستوران غذای سالمی وجود ندارد. در واقع این برگرها که حاوی سه تا چهار لقمهٔ گوشتی، حداقل ۱۲ بُرش گوشت بیکن و پنیر فرآوری‌شده در بین سایر مخلفات است، همه و همه مشتری را در شرایطی قرار می‌دهد که احتمال حملهٔ قلبی برایش وجود داشته باشد.
پول‌نیوز - در شهر لاس‌وگلاس امریکا، یک رستوران به نام «بریانیِ حملهٔ قلبی» برگرهای بزرگی سرو می‌کند و غذاهای آن اسم‌هایی مانند «بای‌پسِ سه‌تایی»  و حتی «بای‌پسِ چهارتایی» دارد: ساندویچ‌های سر به فلک کشیده‌ای که رویش با ۲۵۰ گرم تا یک کیلوگرم گوشت گاو پُر شده و در هر پُرس از غذایش بیش از ۸۰۰۰ کالری دارد. غذایی نیز به نام «سرخ‌کردنی‌های چاق‌کننده» دارد که آن را با روغن خالص خوک می‌پزد و مشتری‌هایی با وزن بیش از ۱۷۰ کیلو یا بیشتر می‌توانند آن را مجانی بخورند.

رستورانی که مشتری‌ هایش را می‌کشد!(+عكس)
 
در این رستوران غذای سالمی وجود ندارد. در واقع این برگرها که حاوی سه تا چهار لقمهٔ گوشتی، حداقل ۱۲ بُرش گوشت بیکن و پنیر فرآوری‌شده در بین سایر  مخلفات است، همه و همه مشتری را در شرایطی قرار می‌دهد که احتمال حملهٔ قلبی برایش وجود داشته باشد.
 
مالک این رستوران، «جون باسو»، لباس پزشکان را به تن کرده و پیشخدمت‌ها هم لباس پرستار می‌پوشند. آقای باسو  ابزار بازاریابی جدیدی نیز به منوی رستوران افزوده است که «جنازهٔ سوختهٔ مشتریِ قبلی» نام دارد! خود او دربارهٔ آن مشتری می‌گوید: «او در رستوران من به خاطر حملهٔ قبلی فوت کرد و من هم جنازه‌اش را روی میز گذاشتم.»

رستورانی که مشتری‌ هایش را می‌کشد!(+عكس)

باسو اضافه می‌کند که هدفش از نشان دادن بقایای سوختهٔ این مشتری خیلی واضح و ساده است: او به سایر رستوران‌های فست‌فود زنجیره‌ای با این ادعای نادرست که می‌توانید در رستوران آنها غذای سالم بخورید، اعتقاد ندارد.
 
وی خاطرنشان می‌کند: آیا فکر می‌کنید من از بقیه می‌خواهم تا در رستورانم بمیرند؟ خیر. در واقع دوست دارم یک روز صبح چشمم را باز کنم و ببینم که هیچ‌کس به رستوران من نمی‌آید. شاید آن روز، جهان، حقیقت را یاد گرفته باشد. این را با تأکید فراوان می‌گویم: «به رستوران من نیایید؛ این رستوران برایتان مضرّ است و شما را می‌کشد.»


منبع: پارسینه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: