May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۲۱۳
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱
0
مالکان واحدهای بزرگ متراژ تحت تاثیر طولانی شدن دوره رکود و همچنین قرار گرفتن بازار معاملات مصرفی در فاز پیش‌رونق هم اکنون با دو رفتار کاملا متفاوت از یکدیگر شرایط فروش واحدهایشان را تعیین می‌کنند.
پول‌نیوز - مالکان آپارتمان‌های بزرگ متراژ که این روزها قصد فروش واحدهای خود را دارند دو رفتار کاملا متفاوت در بازار مسکن در پیش گرفته‌اند. به رغم آنکه بازار فروش واحدهای مصرفی از ابتدای امسال با افزایش نسبی حجم معاملات، در فاز خروج از رکود قرار گرفته اما کماکان بازار واحدهای لوکس و بزرگ متراژ به خصوص در مناطق شمالی پایتخت در رکود عمیقی به سر می‌برد. مالکان واحدهای بزرگ متراژ تحت تاثیر طولانی شدن دوره رکود و همچنین قرار گرفتن بازار معاملات مصرفی در فاز پیش‌رونق هم اکنون با دو رفتار کاملا متفاوت از یکدیگر شرایط فروش واحدهایشان را تعیین می‌کنند.

برخی از این مالکان تحت تاثیر تعمیق رکود با کاهش سطح قیمت‌ها و واقعی‌تر کردن آنها تلاش دارند هرچه سریع‌تر واحد خود را به فروش برسانند. اغلب این گروه از متقاضیان فروش واحدهای لوکس، سازندگانی هستند که تمایل دارند با فروش هر‌چه سریع‌تر آپارتمان‌های خود و آزاد کردن سرمایه‌های حبس‌شده در این واحدها، مجددا به بازار ساخت مسکن بازگردند.در این میان برخی از این سازندگان با هدف تغییر جهت از لوکس‌سازی به مصرفی‌سازی به دنبال فروش فوری آپارتمان‌هایشان هستند.این در حالی است که دسته دیگری از مالکان که عجله چندانی برای فروش آپارتمان خود ندارند به تصور اینکه رونق نسبی ایجاد شده در بازار معاملات آپارتمان‌های مصرفی به بازار واحدهای لوکس نیز سرایت خواهد کرد قیمت این واحدها را بالاتر از نرخ عرف منطقه و ویژگی‌های واحد خود تعیین کرده‌اند.این دسته از مالکان تصور می‌کنند به زودی بازار آپارتمان‌های لوکس هم از رکود خارج شده و بنابراین برای فروش آپارتمان‌هایشان نباید عجله به خرج دهند.هر چند رویکرد این گروه کاملا مخالف با نظر کارشناسان مسکن و واسطه‌های ملکی است. کارشناسان و دلالان می‌گویند بازار واحدهای بزرگ متراژ و لوکس همچنان در رکود به سر می‌برد و به نظر نمی‌رسد حداقل تا پایان امسال شاهد افزایش حجم معاملات فروش این آپارتمان‌ها باشیم.

دو رویکرد متفاوت در فروش آپارتمان‌های لوکس(+جدول)

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: