May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۹۰۴
۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۱
0
اگرچه در بازار ملک واحدهای تجاری کوچک‌متراژ بسیاری برای فروش عرضه شده است اما اغلب مالکان واحدهای تجاری بزرگ متراژ با مساحت بیش از 100 متر مربع، املاک خود را به‌صورت ترکیبی از رهن و اجاره بها عرضه کرده‌اند.
پول‌نیوز - اگرچه در بازار ملک واحدهای تجاری کوچک‌متراژ بسیاری برای فروش عرضه شده است اما اغلب مالکان واحدهای تجاری بزرگ متراژ با مساحت بیش از 100 متر مربع، املاک خود را به‌صورت ترکیبی از رهن و اجاره بها عرضه کرده‌اند. در بازار املاک تجاری بزرگ‌متراژ فایل‌های عرضه شده عمدتا به‌صورت رهن و اجاره ارائه شدند و تعداد آنها در مقایسه با واحدهای تجاری بزرگ‌متراژ با وسعت دست‌کم 100 مترمربع که برای فروش عرضه شده، چندبرابر است. از آنجا که دارایی‌های ملکی با کاربری تجاری در بازار رهن و اجاره برای مالک به منزله سرمایه و یک منبع درآمد مطمئن است، بنابراین اغلب مالکان ترجیح می‌دهند به جای فروش، واحدهای تجاری خود را اجاره دهند.

از طرفی صف تقاضای خرید واحدهای تجاری به‌ویژه در مورد واحدهای بزرگ‌متراژ بسیار کم‌رونق‌تر از بازار مسکونی است چراکه این واحدها بهای سنگینی دارند که تامین آن از عهده اغلب مردم طبقه متوسط خارج است؛ ضمن اینکه ترجیح برخی از کسبه این است که به جای تبدیل نقدینگی خود به دارایی ملکی، منابع مالی خود را در جهت تقویت سرمایه و رونق کسب و کار مورد استفاده قرار دهند. اگرچه امکان کسب و کار در بسیاری از مشاغل مرسوم در واحدهای کوچک و میان‌متراژ تجاری میسر است اما برخی از اصناف که کالاهایی با ابعاد بزرگ‌تر عرضه می‌کنند برای نمایش محصولات خود نیازمند فضای وسیع‌تری هستند که به‌صورت نمایشگاهی مورد بهره‌برداری قرارگیرد. به گفته مشاوران املاک اغلب واحدهای تجاری با مساحت بیش از 100 مترمربع برای مشاغلی نظیر نمایشگاه‌های مبلمان و لوازم دکوری، لوازم خانگی و صوتی و تصویری، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی، رستوران، هایپرمارکت، لوازم بهداشتی و ساختمانی و نظایر آن مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. البته کاربری نهایی هر واحد تجاری مبتنی بر موقعیت قرارگیری و متناسب با رسته صنفی و نیاز هر محله می‌تواند بسیار وسیع‌تر از نمونه‌های نام‌برده باشد.

بازار اجاره املاک تجاری بزرگ متراژ(+جدول)

منبع: دنیای اقتصاد


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: